GCS: Continuă scăderea ratei de infectare în Capitală - 0,46

GCS: Continuă scăderea ratei de infectare în Capitală - 0,46

Capitala şi toate judeţele ţării rămân în scenariul verde din punctul de vedere al infectărilor cu SARS-CoV-2, reiese din datele transmise, vineri, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

În Bucureşti, continuă scăderea ratei de infectare, vineri fiind înregistrată o incidenţă de 0,46 cazuri la mia de locuitori, faţă de 0,50 în ziua anterioară.



Cea mai mare incidenţă continuă să se înregistreze în judeţul Alba, cu 0,70 de cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile, iar cea mai mică rată de incidenţă - în judeţul Gorj, respectiv 0,11 cazuri la mia de locuitori.

Conform GCS, 9 judeţe şi Capitala au avut mai mult de 10 cazuri nou confirmate de COVID-19 faţă de ultima raportare, respectiv Bucureşti - 34, Prahova - 17, Braşov - 16, Ilfov şi Argeş - câte 14, Iaşi şi Timiş - câte 12, Galaţi - 11, Alba şi Harghita - câte 10.

Cele mai puţine cazuri noi s-au înregistrat în judeţele Giurgiu, Gorj, Satu Mare, Sălaj şi Tulcea - câte un caz, iar judeţul Mureş nu a raportat niciun caz nou.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 321 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani