GCS: Trei judeţe şi Capitala - în scenariul galben de infectări cu SARS-CoV-2; toate se apropie de scenariul verde

GCS: Trei judeţe şi Capitala - în scenariul galben de infectări cu SARS-CoV-2; toate se apropie de scenariul verde

Capitala şi trei judeţe se află în scenariul galben de infectări cu SARS-CoV-2, a anunţat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Bucureştiul a înregistrat o rată de infectare de 1,65 de cazuri la mia de locuitori, în scădere de la 1,78 - sâmbătă şi 1,90 - vineri.

Tot în zona galbenă (incidenţă între 1,5 şi 3) se regăsesc judeţele Alba - 1,54, Ilfov - 1,58 şi Cluj - 1,61, toate în scădere faţă de zilele precedente.

De asemenea, 38 de judeţe se află în zona verde (sub 1,5 cazuri la mia de locuitori), cele mai mici rate de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrându-se în Gorj - 0,28, Suceava - 0,32 şi Maramureş - 0,38.

Conform GCS, zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infecţie cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt Bucureşti - 103, Prahova - 78 şi Cluj - 62.

Cele mai puţine cazuri noi s-au înregistrat în judeţele Covasna - 4 şi în Botoşani, Călăraşi, Sălaj şi Vaslui - câte 5 cazuri.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 857 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. AGERPRES / (AS - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 De citit!

3 Așa o fi?

4 Le dă bine Lăzăroiu, din când în când...

5 Câh! / Cine-o fi „sponsorul” care a plătit așa ceva?