Geanina din Las Fierbinţi va fi mămică pentru prima dată. Cum a făcut actrița Anca Dumitra marele anunț

Geanina din Las Fierbinţi va fi mămică pentru prima dată. Cum a făcut actrița Anca Dumitra marele anunț

La un an de la căsătorie, Anca Dumitra, cunoscută mai ales pentru rolul său Geanina din producţia românească Las Fierbinţi, va deveni mămică pentru prima oară. Anunţul a fost făcut chiar de ea, pe reţelele de socializare, unde au început să curgă şi felicitările din partea colegilor, potrivit Libertatea.

După ce în aprilie anul trecut actriţa, în vârstă de 36 de ani, s-a căsătorit cu Manfred Spendier, în vârstă de 47 de ani, şi a avut parte de o nuntă ca în poveşti, recent a postat pe pagina sa de Instagram primele fotografii, în care se observă deja o sarcină avansată.

„Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”, este mesajul pe care l-a transmis ea în mediul online, alături de fotografia în care se vede că este însărcinată. Bineînţeles că felicitările au început să curgă, atât din partea fanilor, cât şi din partea vedetelor.

„Yeyyyy! Felicităăăări! Sarcină ușoară cu bucurie!”, i-a urat Roxana Hulpe. „Yayyyy Lulu! Ne dăm întâlniri prin parcuri. Nu mai avem scuze acum”, a comentat și Ana Maria Georgescu.

Manfred Spendier, soţul Ancăi Dumitra, este cetăţean austriac, dar s-a mutat în România încă din anul 2006. Părinţii lui deţin o fermă de 40 de hectare în partea de sud a Austriei, aproape de Klagenfurt, unde a muncit de mic, astfel că nu e de mirare că a ales să profeseze în acest domeniu. El conduce o importantă firmă care produce utilaje agricole în România.

Prezentă la una dintre emisiunile lui Măruţă, Anca Dumitra a povestit, în urmă cu mai mult timp, că, după ce i-a spus „Da” lui Manfred Spendier şi până a rostit acelaşi cuvânt şi în faţa ofiţerului de stare civilă, au avut parte de mai multe peripeţii, aşa încât, la un moment dat, se întreba dacă nu cumva e vreun semn rău...

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne, băi, poate nu trebuie”, a povestit Anca Dumitra în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro