Generalul Nicolae Ciucă a discutat cu şeful USCENTCOM despre situaţia de securitate din regiunea Mării Negre

Generalul Nicolae Ciucă a discutat cu şeful USCENTCOM despre situaţia de securitate din regiunea Mării Negre

Şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, a discutat cu şeful Comandamentului Central (USCENTCOM), generalul Kenneth F. McKenzie Jr., despre situaţia de securitate din regiunea extinsă a Mării Negre şi despre misiunile militarilor români din Afganistan, informează un comunicat remis miercuri de SMA.

Potrivit sursei citate, generalul Nicolae Ciucă a avut, marţi, în Baza Aeriană MacDill din Tampa, SUA, o întrevedere cu generalul Kenneth F. McKenzie Jr.

Discuţiile au vizat subiecte referitoare la situaţia de securitate din regiunea extinsă a Mării Negre, misiunile militarilor români din Afganistan, precum şi cooperarea forţelor armate române cu forţele armate americane, în format bilateral, aliat şi multinaţional, în cadrul Parteneriatului strategic dintre cele două ţări.

Programul vizitei şefului Statului Major al Apărării în SUA cuprinde şi o serie de întrevederi cu şefi de structuri centrale ai armatei americane, la Washington, se mai menţionează în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”