Generalul Nicolae Ciucă spune că, dacă va ajunge ministru al Apărării, va trece în rezervă

Generalul Nicolae Ciucă spune că, dacă va ajunge ministru al Apărării, va trece în rezervă

Şeful Statului Major al Apărării, Nicolae Ciucă, propus pentru a prelua funcţia de ministru al Apărării în Guvernul Orban, a anunţat vineri că va trece în rezervă, în cazul în care noul Executiv va primi votul de învestitură în Parlament.

"Categoric voi trece în rezervă şi vă rog să-mi daţi voie să nu comentez astăzi, de Ziua Armatei, acest lucru", a declarat Ciucă presei.

El a participat vineri la evenimentele dedicate Zilei Armatei din Parcul Carol.

"Vreau să mulţumesc tuturor militarilor Armatei Române, de la soldat la general, pentru modul cum şi-au îndeplinit şi îşi îndeplinesc misiunile, atât în ţară (...), precum şi în teatrele de operaţii şi, de asemenea, vreau să mulţumesc în mod deosebit familiilor noastre pentru tot suportul pe care ni-l acordă şi ştim că sunt alături de noi de fiecare dată când suntem la greu. Vreau, de asemenea, să mulţumesc tuturor militarilor în rezervă şi retragere şi să le urez tuturor un sincer 'La mulţi ani'", a mai spus Ciucă.

Premierul desemnat Ludovic Orban a anunţat, la 24 octombrie 2019, componenţa Cabinetului pe care îl va supune votului Parlamentului, iar generalul Nicolae-Ionel Ciucă a fost propus ministru al Apărării Naţionale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”