„Geniul” PSD Genunche a fost la 16 emisiuni tv în 12 zile pe teme de bani, pensii, locuințe! Urmează chiuretajele, dansul la bară și mărirea penisului!

„Geniul” PSD Genunche a fost la 16 emisiuni tv în 12 zile pe teme de bani, pensii, locuințe! Urmează chiuretajele, dansul la bară și mărirea penisului!

De la începutul lunii, Liviu Pop, a participat la numai puțin de 16 emisiuni de dezbateri politice la televiziuni. În câte patru zile, Pop a particpat și la două emisiuni. Deși se consideră un specialist în educație, la niciuna din emisiunile la care a fost invitat nu s-a discutat despre acest subiect, scrie Newsweek România.  

Pe 17 iulie, Liviu Pop anunță pe Facebook că merge la Antena 3 și la Digi deoarece „România merge bine în guvernarea PSD! Noi date sintetice vin să completeze tabloul unei bune guvernări care asigură creștere economică neîntreruptă, consistentă și robustă.

Companiile au creat 50.000 de noi locuri de muncă de la începutul anului. Numărul total al salariaților a crescut cu peste 140.000 din momentul în care PSD a preluat guvernarea și până în present”.

Pe 16 iulie s-a dus numai la România Tv pentru că „impozitarea pensiilor speciale mai mari de 10.000 de lei brut, propunerea legislativă inițiată de mine, este o măsură de justiție social”, anunță Liviu Pop.  

Pe 15 iulie, se duce la B1, iar după două ore la Antena 3. Scrie pe Fb despre ce va vorbi: „Construcțiile - domeniu important pentru dezvoltare și creștere economică – se dezvoltă rapid și consistent după măsurile de stimulare promovate de guvernul PSD”.  

Pe 10 iulie, ne invită, de la ora 19.00, să urmărim emisiunea lui Radu Tudor la Antena 3 unde va fi prezent. ”Deoarece „Comisia Europeană a majorat prognoza de creştere economică pentru România de la 3,3% în prognoza de primăvară, la 4%, pentru acest an”.  

 În 8 iulie merge la România Tv și la B1 Tv deoarece „Economia dă replica demagogiei! Cifrele confirmă din nou că în guvernarea PSD câștigurile oamenilor sunt mai mari, nu doar pe hârtie – așa cum manipulează opoziția – ci și în mod real: românii își pot cumpăra mai multe din salariu. În mod real, putere de cumpărare”.  

Pe 4 iulie merge la România TV deoarece „Crește progresul absorbției fondurilor europene. România a ajuns la un grad de absorbție de 30%, respectiv a atras 9,5 miliarde de euro, din cele 31 de miliarde de euro, alocate în acest exercițiu financiar – 2016-2020”, după cum notează Pop pe FB.   În alte dăți merge la tv pentru că trebuie să dezbată subiectele zilei. Liviu Marian Pop este președintele Comisie de Învățământ din Senat.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Androneasca, la pușcărie! „Dă-l în morții lui! Futu-i gâtu’ mă-sii!”. Stenograme DNA / Cum l-a executat Mafia P…

2 Spurcăciunea umană Olguța Vasilescu îl face retardat pe protestatarul Moroșanu, rămas cu un defect de vorbire …

3 BREAKING Firea, amenințată cu pușcăria de administratorul judiciar al RADET! Dezvăluiri incredibile despre băt…

4 Ăsta e tariful lui Gâdea, 10.000 de euro? Atât îi costă pe penalii care urlă seară de seară la Antena 3? Ce sp…

5 Confirmare oficială / Dragnea și Tăriceanu au dat liber Ungariei să-și facă de cap în Transilvania!

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios