George Pușcaș, făcut praf de Mihai Stoica după egalul naționalei din Kosovo „Ce caută la națională?”

George Pușcaș, făcut praf de Mihai Stoica după egalul naționalei din Kosovo „Ce caută la națională?”

România a remizat 0-0 cu Kosovo în etapa a treia a preliminariilor pentru Euro 2024 din Germania. Atacantul George Pușcaș a fost luat la țintă de managerul FCSB Mihai Stoica.

George Pușcaș, presatație dezamăgitoare în Kosovo. Foto Sportpictures

Vârful naționalei nu a avut realizări pe parcursul meciului de la Priștina, fiind schimbat târziu, în minutul 87, cu Denis Alibec. Atacantul de 27 de ani a fost luat în colimator de MM Stoica, oficialul roș-albaștrilor întrebându-se ce caută la națională.

„Primele cinci minute au fost OK, apoi nu. Omul meciului a fost Horaţiu Moldovan, dar mă gândesc la Puşcaş... Sunt nişte chestii pe care nu le înţeleg. Ce caută băiatul ăsta la naţională, ce caută la meciul ăsta, ce a căutat? A fost capăt de linie! De ce nu a intrat Alibec la meciul ăsta mai repede?

Jucător de ligi inferioare

Ce a căutat Puşcaş să ne exaspereze până spre finalul meciului? Ce vrem de la băiatul ăsta? Serios... Puşcaş nu dă nimic. Mă, nimic, nimic! A câştigat un duel tot meciul sau poate am văzut eu alt meci?

Oameni buni, împotriva acestei echipe (n.r. - Kosovo) a marcat Andorra! Avem cea mai slabă grupă din istoria partcipării României, nici la Cupa Balcanică nu găseai aşa ceva. Puşcaş e jucător de ligi inferioare, unde nici măcar nu joacă. Bine că a funcţionat VAR pe amărăciunea aia de stadion”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?