George și Amal Clooney, văzuți în Italia alături de gemenii lor

George și Amal Clooney, văzuți în Italia alături de gemenii lor

George și Amal Clooney și-au scos pentru prima dată în public gemenii Ella și Alexander în această săptămână în Italia, relatează joi agenția de presă UPI.

Actorul de 56 de ani și avocata de 39 de ani au fost văzuți luni purtându-i pe cei doi în bebeluși veniți pe lume la 6 iunie în două landouri, pe când coborau dintr-un avion privat la Milano, potrivit TMZ .

Revista People scrie că George și Amal Clooney vizitează adesea Lacul Como, unde cuplul are o locuință. Cei doi s-au căsătorit la Veneția în septembrie 2014, iar acum se pare că plănuiesc să-și reînnoiască jurămintele la aniversarea nunții lor din acest an.

"Amal și George plănuiesc chiar o petrecere de bun venit pentru gemeni la cea de a treia aniversare a căsătoriei lor, cu prilejul căreia ei își vor reînnoi jurămintele în fața rudelor apropiate și a prietenilor", a declarat o sursă pentru săptămânalul Closer.

Prietenul lor Rande Gerber, soțul fostului model Cindy Crawford, a declarat în iunie, într-un interviu pentru Entertainment Tonight, că proaspeții părinți sunt bine și se acomodează cu noile lor roluri.

"Este atât de fericit acum. Este un sentiment incredibil pentru el să aibă acești copii. Am văzut copiii. Eu și soția Cindy am mers la Londra, acasă la ei, și am petrecut ceva timp împreună cu ei. Copiii sunt amestecul perfect între George și Amal. Adică, sunt atât de drăguți!", a spus omul de afaceri în vârstă de 55 de ani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...