George Simion: L-am auzit pe „Vulpea”, acum un an și jumătate, cum îi făcea filiale lui Cioloș în Vrancea, unde lider este unul de la „Doi și-un sfert”

George Simion: L-am auzit pe „Vulpea”, acum un an și jumătate, cum îi făcea filiale lui Cioloș în Vrancea, unde lider este unul de la „Doi și-un sfert”

Co-președinte AUR George Simion a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că în urmă cu un an și jumătate se afla la o terasă și că, la un metru de el, l-a auzit vorbind la telefon pe Virgil Ardelean – zis si Vulpea – despre filiala PLUS de la Vrancea.

„Îi făcea filiale nepotului…Liderul PLUS Vrancea este de la doi si un sfert”, a declarat Simion , care a susținut că știe toate aceste informații pentru că și el provine din Vrancea.

Simion a mai comentat că lupta dintre Dan Barna și Dacian Cioloș ar fi: „O luptă între servicii”.

Moderatorul de la Antena 3 n-a cerut probe în privința informațiilor oferite și nici Simion n-a detaliat în vreun fel acuzațiile pe care le-a formulat.

Liderul AUR lansează aceste acuzații într-un context de amplă criză politică, când urmează să fie supusă la vot moțiunea de cenzură de demitere a premierului Florin Cîțu. În emisiune la Antena3, Simion a reiterat că se așteaptă ca toate partidele din opoziție să voteze moțiunea.

Virgil Ardelean – poreclit și Vulpea – este un cunoscut chestor de poliție care în intervalul 1998 – 2007 a condus Direcția Generală de Informații și Protecție Internă (DGIPI) din cadrul Ministerului Administrației și Internelor (1998-2007), cunoscută ca „Doi și-un sfert”.

După nenumărate speculații în presă, cum că Dacian Cioloș ar fi rudă cu Vrigil Ardelean, mai precis nepotul său, în 2019, eurodeputatul USRPLUS a recunoscut existența unui grad de rudenie. Pentru pressone.ro, Cioloș a spus că ar exista un grad 3 de rudenie cu Virgil Ardelean și a admis că tatăl său a fost angajat al Ministerului de Interne și că sora sa lucrează pentru Direcţia Generală de Protecţie Internă, fosta unitate „Doi şi-un sfert”, serviciul secret al MAI, în judeţul Sălaj.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /