Gerard Pique, înțepat de Shakira: „După ce am încercat un 'brunet' nu mai vreau niciun 'alb'!”

Gerard Pique, înțepat de Shakira: „După ce am încercat un 'brunet' nu mai vreau niciun 'alb'!”

Shakira (46 ani) și Gerard Pique, cu 10 ani mai tânăr, s-au despărțit anul trecut, după o relație de 12 ”sezoane”. Dacă fortul fotbalist la Barcelonei s-a cuplat imediat cu Carla Chia Marti, artista a lăsat să treacă ceva vreme pentru a se implica într-o nouă poveste de iubire.

Shakira și Pique au luat-o pe drumuri diferite

Alesul ei este Lewis Hamilton, de 7 ori campion de Formula 1, cu care Shakira a fost surprinsă în mai multe rânduri, ultima dată sărutându-se în îmbrățișându-se Grand Prix-urile din Miami și Barcelona.

Jordi Martin, jurnalistul care a urmărit-o pe Shakira de-a lungul relației cu Pique și care a oferit mereu informații explozive despre cei doi, apropiat fiind de cântăreața columbiană, a făcut o dezvăluire neașteptată. Acesta a dezvăluit că Shakira le-ar fi spus apropiaților că „după ce a încercat un 'brunet' nu mai vrea niciun 'alb'”, scrie Marca.

Lewis Hamilton are o nouă cucerire: artista columbiană Shakira. Foto Facebook

Lewis Hamilton are o nouă cucerire: artista columbiană Shakira. Foto Facebook

Conform aceleiași surse, Shakira și-a anunțat toți apropiații cu care s-a întâlnit despre noua sa relație, mărturisind că este „încântată și fericită”. Însă cei din anturajul artistei sunt speriați și au pus-o "în gardă", deoarece consideră că "Lewis Hamilton este un afemeiat".

Aceștia cred că Hamilton are un profil similar cu cel al lui Gerard Pique și nu văd cu ochi buni relația. "Lewis este o persoană volubilă pe latura sentimentală, care se bucură mai ales de procesul de cucerire, și a cărei prioritate este reprezentată de interesele sale profesionale. Este un bărbat cu un caracter puternic, uneori dificil și alteori fermecător", a spus unul dintre apropiații artistei, pentru Marca.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?