Geronimo Răducu Brănescu, numit președinte al ANSVSA de premierul Grindeanu

Geronimo Răducu Brănescu, numit președinte al ANSVSA de premierul Grindeanu

Geronimo Răducu Brănescu a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Totodată, premierul Grindeanu l-a eliberat pe Radu Roatiș Chețan din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al ANSVSA.

Potrivit unei alte decizii a premierului, Ion-Claudiu Teodorescu va exercita, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Justiției.

Pe de altă parte, conform altor decizii ale prim-ministrului, Daniela Giurcă a fost eliberată, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Erika Stanciu va fi eliberată, la cerere, la data de 11 ianuarie, din funcția de secretar de stat la Ministerul Apelor și Pădurilor, iar Horațiu Silviu Anghelescu a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

De asemenea, Sorin Grindeanu a decis eliberarea lui Gheorghe Pătrașcu din funcția de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale, a lui Cezar-Radu Soare și a Mihaelei Vrabete din funcțiile de secretari de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, respectiv a lui Radu Mihaiu și a Alinei Seghedi din funcțiile de secretari de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Toate aceste decizii au fost publicate luni în Monitorul Oficial.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...