Gheorghe Flutur a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 şi este internat la Suceava

Gheorghe Flutur a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 şi este internat la Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, anunţă ca a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 şi a fost internat marţi seară la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava.

"Am încredere în medicii şi întregul personal de aici. Mă leagă de acest spital multe lucruri bune, investiţii importante făcute an de an. Astăzi mă încearcă un sentiment de adâncă tristeţe că foarte mulţi suceveni, din care, din păcate, şi un număr mare de cadre medicale, sunt afectaţi de coronavirus. Sunt alături de ei şi le urez tuturor însănătoşire grabnică. Către toţi compatrioţii mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată stricteţea măsurile adoptate de autorităţi, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaş. Un gând aparte de preţuire şi respect către medicii şi asistentele - întregul personal de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile. De felul meu sunt un om care mă implic - am făcut-o şi în aceste săptămâni de foc, o voi face şi în continuare. Acum sunt şi eu printre cei afectaţi de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăşi repede şi cu bine acest episod. În aceste zile, aşa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus", se arată într-un mesaj al lui Flutur postat pe pagina de Facebook a filialei PNL Suceava.



El menţionează că, în continuare, Consiliul Judeţean are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”