Gheorghe Hagi, după umilința aplicată Rapidului: „Aveau un moral foarte bun, probabil prea sus”

Gheorghe Hagi, după umilința aplicată Rapidului: „Aveau un moral foarte bun, probabil prea sus”

Farul Constanța a învins cu 7-2 echipa Rapid București în meciul disputat sâmbătă seara pe stadionul din Ovidiu, în play-off-ul Superligii.

Gheorghe Hagi FOTO: Farul Constanța

„O seară magică! Felicitări băieților! Toți jucătorii au fost fantastici. Am pregătit meciul foarte bine, într-un moment în care trebuia să arătăm că suntem o echipă foarte bună”, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

Imediat după meci, Hagi a făcut referire și la elanul Rapidului din ultima perioadă.

„Am făcut un fotbal foarte bun, contra unui adversar care avea un moral foarte bun, probabil prea sus la un moment dat. Poate credeau că sunt mult mai buni ca noi și cred eu că poate au greșit. Am fost foarte conectați, foarte bine din toate punctele de vedere. Am văzut lipsurile Rapidului, iar băieții au făcut ce trebuie”, a adăugat Hagi.

Managerul a vorbit și despre meciul cu Craiova unde „se poate întâmpla orice”.

„Să ne bucurăm de această victorie, astăzi, mâine, până când ne vedem, iar apoi să o luăm de la capăt, că ne așteaptă un meci foarte greu la Craiova, unde e posibil să se întâmple orice. Trebuie să ne mobilizăm iar, să găsim soluții la problemele cu accidentările. Trebuie să-i facem pe jucători să dea randamentul maxim, să exceleze ca în seara aceasta. Am arătat că suntem cei mai buni, sper să rămânem așa până la sfârșit, a spus Hagi.

Farul Constanța - Rapid București: 7-2

Rapid a fost luată tare și pusă la colț încă din minutul 2! Când Denis Alibec (32 de ani), fără gol marcat în campionat din 18 februarie (!), a transformat un penalty pentru 1-0. Avea să fie doar prima reușită într-o seară memorabilă pentru Alibec. Până să mai puncteze acesta însă, Farul distrusese deja Rapidul! Prin golurile înscrise de Băluță, în minutele 23 și 27. Iar la pauză s-a intrat cu un șocant 4-0 pentru Farul, după ce Alibec a făcut „dubla“.

La reluare, Săpunaru a redus din diferență (58), dar degeaba! Pentru că Farul a ridicat scorul la un incredibil 7-1, după reușitele semnate de Alibec (61) și Louis Munteanu (74, 76). S-a terminat 7-2, după ce Dugandžić a transformat și el un penalty, în minutul 86.

Acest scor e cel mai dur de până acum, în play-off!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”