GHERȚOI/Tanța și Costel au ajuns în America! El, la costum, „RĂVĂȘITOAREA”, în ESPADRILE! VIDEO

GHERȚOI/Tanța și Costel au ajuns în America! El, la costum, „RĂVĂȘITOAREA”, în ESPADRILE! VIDEO

Gherțoii au ajuns miercuri în Statele Unite, iar la coborârea din avionul prezidenţial, Răvășitoarea a ieşit în evidenţă cu ţinuta lejeră, neobişnuită pentru astfel de momente, unde se impune un anumit protocol. Răvă are o ţinută casual, care contrastează cu ţinutele elegante din jur. Tănțica a ales o ţinută compusă din pantaloni de doc, o jachetă roz cu trei nasturi. Deh, ca orice tăntică aflată și ea într-o mică văcănțică...

Mai are vreo importanță că prezența Răvășitoarei la Summit-ul dedicat „prevenirii terorismului nuclear prin întărirea arhitecturii globale în domeniul securităţii nucleare” se potrivește ca nuca-n perete? Sau că privirile oficialilor prezenţi la aeroport au fost atrase de perechea de espadrile, purtate fără ciorapi, cu care Tanța a coborât din avionul prezidenţial?

În filmare se poate însă observa grija cu care șeful SPP, generalul Lucian Pahonțu, o escortează la mașină pe soția Gherțoiului. Săracul, de frică să nu mai dea ăla cu basca de capotă! 

Tanța și Costel au ajuns la Washington pentru a participa la un Summit dedicat prevenirii terorismului nuclear prin întărirea arhitecturii globale în domeniul securităţii nucleare. Summitul va dura doar o singură zi, dar familia Gherțoi și-a rezervat hotel pentru trei nopți.

La aeroport, cuplul a fost întâmpinat ambasadorul României la Washington, George Maior, și de ambasadorul SUA în România, Hans Klemm.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante