Ghid top 5 cele mai populare jocuri de cazinou din România

Ghid top 5 cele mai populare jocuri de cazinou din România

În ultima perioada pe piața jocurilor de noroc din România au apărut tot mai multe cazinouri online noi. De aceea, nu e de mirare dacă pentru un jucător nou multitudinea cazinourilor și jocurilor din care poate alege să îl facă indecis. În cazul în care te afli în această situație și nu numai, noi venim în ajutorul tău și îți prezentăm top 5 cele mai populate jocuri de cazinou. 

Unele dintre aceste jocuri depind doar de noroc și necesită puțină sau deloc abilitate, în timp ce altele depind atât de noroc, cât și de un element de îndemânare și strategie. Dacă vrei un ajutor în plus în alegerea unui joc de cazinou poți accesa: gamblizard.de.  Alegerea jocului de cazino pe care să-l joci, ce strategie să folosești sunt lucruri foarte importante pentru experiența ta ca jucător. Și, ca majoritatea jocurilor, unele jocuri de cazinou tind să fie mai interesante și mai distractive decât altele. Totuși, acest lucru depinde de individ, deoarece jucătorii diferiți au preferințe diferite.

Citește în continuare acest ghid pentru a afla toate informațiile de care ai nevoie.

Top 5 cele mai populare jocuri de cazinou din România

  1. Sloturi- unul dintre motivele pentru care sunt printre cele mai populare jocuri de cazino datorită faptului că acestea au niște mecanisme și caracteristici ușor de înțeles.
  2. Blackjack- acesta este un joc cu cărți, cunoscut și ca 21 și este un joc de cazinou  destul de ușor de învățat și de înțeles, chiar și pentru începători
  3. Ruleta- acest joc este popular datorită faptului că are un concept simplu, și anume tot ce trebuie să faci este să pui miza pe numerele ruletei și să aștepți ca roata să se învârtă.
  4. Baccarat- acesta este un joc interesant și o opțiune foarte bună  pentru jucătorii ocazionali care doresc să se distreze cu mize mici.
  5. Poker-  acest joc de cazinou este popular datorită faptului că implica foarte multă strategie, nu neapărat noroc

Sloturi 

Acest tip de joc de cazinou este cel mai întâlnit și plăcut de jucători, fie ei noi sau cu experiență. Sloturile sunt unul dintre cele mai populare sloturi de cazino românești din mai multe motive. Primul motiv este faptul că acestea au mecanisme și caracteristici ușor de înțeles. Tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu, să dai start și să aștepți rolele să se oprească și să-ți ofere un posibil câștig. De asemenea, caracteristicile sunt ușor de înțeles acestea constau în simboluri cu diverse teme, rotiri gratuite, simboluri expandabile, re-rotiri și un număr de linii de plată.

Un alt motiv pentru care sloturile sunt foarte populare printre jucătorii români este acela că acestea au diverse teme ceea ce face fiecare slot unic. Fie că îți plac sloturile clasice cu fructe sau cele cu teme moderne cu vampiri, sigur vei găsi un slot sau mai multe pe placul tău. Însă nu uita, trebuie să joci responsabil

Blackjack 

pixabay.com

Blackjack este un joc de cazinou cu cărți, acesta este cunoscut și ca 21 deoarece cărțile din mâna ta nu poate însuma mai mult de 21 de puncte. Acesta este un joc de cazinou interesant și ușor de înțeles pentru toți jucătorii. De asemenea, este plăcut de jucătorii români deoarece nu trebuie să folosești o anumită strategie pentru a câștiga. Un alt motiv pentru care acest joc este popular este avantajul scăzut pe care îl are casa. 

Ruleta

Ruleta este populară printre români deoarece aceasta are un concept simplu, tot ce trebuie să faci este să pui pariul pe numerele de pe roată și să vezi cum se învârte și cum bila cade pe un număr. Roata pentru ruletă conține numere de la 1 la 36 în roșu și negru și un zero. La acest joc de cazinou există mai multe tipuri de pariere, cel mai simplu este să alegi dacă bila va pica pe roșu sau negru. De asemenea, poți paria pe un singur număr sau pe mai multe numere odată. 

Ruleta are mai multe variante, iar acestea sunt : ruleta franceză, ruleta europeană, ruleta americană. 

Baccarat

Baccarat este un joc de cazinou care este popular datorită avantajului scăzut al casei și că nu este greu de jucat odată ce ai înțeles regulile. Ca și ruleta Baccarat are câteva variante, dar toate au reguli și elemente comune. Scopul jocului este să alegeți care din maini dintre a ta și a bancherului este aproape sau egală cu nouă

Poker

Poker-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou datorită faptului că te ține în priză și este necesar să faci anumite strategii pentru a câștiga. Și acesta ca celelalte jocuri de cazinouri clasice are câteva variante Acestea sunt  Texas Hold'em, Omaha Poker, 7-Card Stud, Omaha Hi, Omaha Hi-Lo. Cel mai cunoscut dintre acestea este Texas Hold'em. 

Concluzie 

În acest ghid ți-am prezentat care sunt cele mai populare jocuri de cazinou din România, acum tot ce trebuie să faci este să-ți alegi preferatul. De asemenea, alege un cazinou care are o licență valabilă în România dată de ONJN (Oficiul Național de Jocuri de Noroc).


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu