Ghidul cumparaturilor inteligente de Black Friday

Ghidul cumparaturilor inteligente de Black Friday

S-a dat startul reducerilor de Black Friday, iar preocuparea principala a celor interesati sa economiseasca timp si bani este sa navigheze printre ofertele disponibile  pentru a identifica cea mai buna achizitie. In avalansa de produse promotionale disponibile, este important a face achizitii la preturi bune, dar si necesare. 

Avand in vedere ca se apropie perioada sarbatorilor cand necesitatea de a cumpara cadouri pentru membrii familiei si prieteni este principala preocupare, este recomandabil sa se profite de perioada de Black Friday pentru a achizitiona cadouri pentru cei dragi la preturi bune, dar si evitand aglomeratia specifica sarbatorilor de iarna. 

Comenzile online au prins amploare in ultimii ani avand in vedere restrictiile existente cat si avantajele de care beneficiezi atunci cand comanzi online: evitarea aglomeratiei din magazine, economie de timp si bani, pretul produselor online fiind in marea majoritatea a cazurilor mai accesibil decat ofertele din magazine. Cu atat mai mult perioada de Black Friday este oportuna pentru a bifa lista de cadouri de sarabatori cat si pentru zilele de nastere din perioada aceasta. 

Ce cadouri se gasesc in oferta de Black Friday? 

Din multitudinea de produse promotionale care pot fi oferite cadou, cele personalizate au devenit printre preferatele romanilor indiferent de varsta, gama de produse fiind foarte variata, in plus, optiunea de personalizare cu poze sau text fiind o amprenta unica asupra produsului.  

Am identificat un top al celor mai versatile cadouri personalizate care sunt atat utile cat si de impact: 

  • Canile personalizate. Canile reprezinta un obiect indispensabil in casa sau pe biroul fiecaruia, devenind adevarate bijuterii atunci cand sunt personalizate cu colaje de poze sau dedicatii. 
  • Produse gravate. De la cutii de vin gravate cu mesaje la agende de piele cu initiale, sunt cadouri premium memorabile apreciate in special de catre barbati. 
  • Bauturi cu etichete personalizate. Petrecaretii vor aprecia in special aceste cadouri care pot deveni un subiect de amuzament intre participanti. Berea sau vinul sunt intotodeauna un motiv de bucurie, cu atat mai mult atunci cand transmit un mesaj special pentru sarbatoriti sau la mese festive. 
  • Produse cu cod QR. Cadouri revolutionare pe piata sunt cadourile cu coduri QR care au prins amploare in randul cumparatorilor datorita modului exclusiv in care poti transmite urari sau mesaje. Codul QR poate ascunde melodii amuzante, melodii de dragoste sau colaje ce pot fi ascultate la petreceri. Optiunile sunt nelimitate iar cadourile cu cod QR promit ca vor deveni curand cele mai cautate in randul pasionatilor in a oferi produse inedite. 

Printre produsele personalizate pot fi identificate si oferte speciale de Black Friday de care se poate profita in perioada aceasta astfel incat  cheltuielile de Black Friday sa fie justificate.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina