Ghiulbenghian, DEZVĂLUIRI despre un amic al Penalului și „foste glorii” din SRI

Ghiulbenghian, DEZVĂLUIRI despre un amic al Penalului și „foste glorii” din SRI

Florin Ghiulbenghian, președintele Fundației EurHONEST, devenit celebru în ultimele luni prin denunțurile depuse la DNA alături de Alina Petre, face noi dezvăluiri despre una dintre cele mai grave probleme imobiliare din Capitală. Vizați de acuzații de corupție sunt funcționari din Primăria Sectorului 1, oameni din Guvernul Penalului și „foste glorii” din SRI.

Iată ce postează Ghiulbenghian pe contul său de Facebook :

Pentru cei curiosi:

1. "Noul" proprietar al Cathedral Plaza este un prea-cunoscut si discret cetatean grec numit Ioannis Papalekas.

2. Acelasi personaj a cumparat blocul turn de pe b-dul Ion Mihalache (fost 1 Mai) numit Tower Center International.

3. Tower Center International a avut cam acelasi tip de probleme ca si Cathedral Plaza (trebuia demolat deoarece proprietarul initial nu respectase autorizatia de constructie).

4. Beneficiind de suspecta (si extrem de posibil interesata material) ingaduinta a functionarilor Primariei Sectorului 1, Papalekas a reusit sa aduca in legalitate Tower Center International si, prin intermediul relatiilor cu Remus Borza, de exemplu, sa-l umple cu cativa chiriasi guvernamentali (Hidroelectrica si Ministerul Fondurilor Europene figurand printre primii chiriasi).

5. Papalekas incearca aceeasi figura si cu Cathedral Plaza, gurile rele sugerand un disponibil cu sapte spre opt cifre, in euroi, pentru cei care i-ar facilita operatiunea.

6. Secretul succesului lui Papalekas, in afara norocului, il constituie "neste legaturi" extrem de stranse si beneficie cu sereisti de bine de pe timpul lui "dom' Profesor".
Va urma!... :-)))



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”