Gică Popescu, în continuare internat din cauza Covid-19 după ce au apărut complicații

Gică Popescu, în continuare internat din cauza Covid-19 după ce au apărut complicații

În urmă cu o săptămână, Gică Popescu a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus. Fostul internațional român este în continuare internat în spital, acesta precizând că au apărut unele complicații și că medicii i-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală.
 
În vârstă de 53 de ani, Popescu a făcut o formă serioasă de pneumonie, după cum chiar el a mărturisit.
 
Cum s-au manifestat la început durerile
 
"Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul, mai ales că eu m-am testat de multe ori. Și am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. Apoi, fiindcă am ieșit având coronavirus, m-am dus la Matei Balș pentru investigații suplimentare.
 
Ce a urmat n-a fost bine fiindcă virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse, după cum vezi și acum când vorbesc cu tine mai tușesc", a precizat Gică Popescu pentru gsp.ro.
 
"Din păcate, Computerul Tomograf pe care l-am făcut în weekend nu a arătat foarte bine, în privința plămânilor, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să continui să fiu spitalizat" - Gică Popescu.
 
"Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic fiindcă niciun moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere. În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir" - Gică Popescu.
 
Nu se aștepta să ia Covid-19
 
"Am luat eu care eram atât de atent, pe unde umblu, să port mereu mască, să mă dezinfectez la fiecare 5 minute, umblam cu sticla de dezinfectant după mine în buzunar, dar uite că s-a întâmplat. Habar nu am de unde aș fi putut să-l iau.
 
Nimeni din familia mea nu a dezvoltat vreun simptom până acum. Soția, care oricum trebuie să stea izolată 14 zile, n-a acuzat nimic până acum, dar astăzi i-am zis să meargă să fac testul, mai ales că au trecut atâtea zile, a trecut și perioada de incubație", a completat fostul căpitan al Barcelonei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

2 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

3 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

4 Primele semne ale apropierii dintre PSD și USR PLUS

5 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…