Gigi Nețoiu, de nerecunoscut: Prima sa apariție publică după mult timp FOTO

Gigi Nețoiu, de nerecunoscut: Prima sa apariție publică după mult timp FOTO

Gigi Nețoiu (63 de ani) face parte din categoria oamenilor de fotbal care aparțin trecutului în România. Pe vremuri, Nețoiu a fost patron la Rocar București, Universitatea Craiova și un important acționar, la Dinamo, când formația din „Ștefan cel Mare“ controla și vântul în fotbalul intern, așa cum se lăuda Cristi Borcea, bun prieten cu Nețoiu.

Gigi Nețoiu, omul de fotbal pe care îl știam când era în prim-plan

Din păcate, atât pentru Dinamo, cât și pentru acționarii ei, „controlarea vântului“ și nu numai s-a făcut cu prețul unor practici ilegale. Iar în 2014, Nețoiu s-a aflat în grupul celor condamnați la închisoare în „Dosarul Transferurilor“. Omul de afaceri a primit o condamnare cu executare pentru 3 ani și 4 luni. A ieșit însă mai devreme, în decembrie 2015. Odată eliberat, Gigi Nețoiu a ieșit din prim-plan și s-a îndepărtat de fotbal.

Gigi Nețoiu, luni seară, la meciul Voluntari - CFR Cluj. FOTO: Antena Sport

Gigi Nețoiu, luni seară, la meciul Voluntari - CFR Cluj. FOTO: Antena Sport

Acum, într-o apariție rară pe un stadion, la meciul Voluntari – CFR Cluj (0-1), fostul acționar al lui Dinamo a fost fotografiat și intervievat de Antena Sport . Iar imaginile cu Nețoiu arată un om schimbat total, greu de recunoscut.

Cu ocazia dialogului cu Antena Sport, Nețoiu a ținut să-i ia apărarea lui Victor Pițurcă, aflat acum în atenția DNA într-un caz ultramediatizat : „Cred 100% în nevinovăția lui. E o chestie… am rezolvat problema cu COVID-ul și a rămas Pițurcă vinovatul?! E o chestie regretabilă ce i se întâmplă, dar sunt sigur că e nevinovat“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…