Gimnastică: Larisa Iordache - Piciorul din păcate a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranţa

Gimnastică: Larisa Iordache - Piciorul din păcate a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranţa

Gimnasta Larisa Iordache a declarat, marţi, la Gala Sportului Dinamovist, că piciorul său stâng a cedat din nou şi a trebuit să fie supusă unei noi intervenţii chirurgicale, dar a precizat că nu îşi pierde speranţa.

"Piciorul din păcate a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranţa. Domnul doctor mi-a spus că mă voi face bine. Am un tendon mai puternic acum pentru că mi-a luat un pic din muşchiul gambei şi mi-a lipit acolo ca să fie mai puternic. O să fiu ascultătoare, voi respecta pauza recomandată şi voi face recuperare atât cât va trebui. Sper ca totul să meargă uns şi să fie bine. Îmi doresc ca de acum încolo ghinioanele să nu se mai ţină lanţ de mine. Sper ca 2017 să se încheie cu această accidentare, iar 2018 să fie un an cu sănătate şi optimism. Îmi doresc să fiu încrezătoare în mine şi în propriul corp şi să fie din nou totul bine", a spus ea.

Întrebată când se va întoarce la antrenamente, Larisa Iordache a răspuns: "Deocamdată mi-am luat o pauză. Pentru psihicul meu această nouă accidentare a picat cam ciudat... Am fost un pic dezorientată, nici nu ştiam dacă mi se întâmplă cu adevărat sau e doar un vis. A fost un pic ciudat. Voi reveni în sală cât de repede voi putea pentru a mă antrena".

Larisa Iordache s-a accidentat la încălzire la Campionatele Mondiale de la Montreal din luna octombrie, ea suferind atunci o ruptură de tendon ahilian la piciorul stâng. Gimnasta a fost operată la întoarcerea în ţară, dar problemele nu au dispărut, iar la începutul lunii decembrie a fost supusă unei noi intervenţii chirurgicale. De altfel, ea a fost prezentă în cârje la Gala Sportului Dinamovist.

Larisa Iordache a fost premiată, marţi, de Clubul Sportiv Dinamo pentru medalia de bronz câştigată la bârnă la Campionatele Europene de gimnastică artistică desfăşurate în acest an la Cluj-Napoca.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”