Giurgiu: Cea mai mică rată de vaccinare a profesorilor din judeţ, la Seminarul Teologic

Giurgiu: Cea mai mică rată de vaccinare a profesorilor din judeţ, la Seminarul Teologic

Puţin peste jumătate din cele 83 de unităţi şcolare cu personalitate juridică din judeţul Giurgiu, respectiv 42 de şcoli, au început luni orele cu prezenţa fizică în clase, iar pentru celelalte 41 de şcoli cursurile se desfăşoară online, conform unui comunicat de presă transmis luni de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Cea mai mică rată de vaccinare a cadrelor didactice din judeţ este înregistrată la Seminarul Teologic Ortodox 'Teoctist Patriarhul', de 17 procente, iar cea mai mare rată de vaccinare a profesorilor este înregistrată la şcoala din Singureni, de 92,86%.

Conform sursei citate, deocamdată nu există o evidenţă a elevilor şi a cadrelor didactice care au fost infectaţi cu COVID-19, ci doar a cadrelor didactice vaccinate.

În ceea ce priveşte testele rapide, acestea există în unităţile de învăţământ din judeţ, dar nu se aplică, deoarece se aşteaptă să fie emisă procedura din partea Ministerului Sănătăţii, mai menţionează sursa citată. AGERPRES / (AS - autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…