Giurgiu: O casă de oaspeţi din localitatea Cosoba a ars într-un incendiu de la un scurtcircuit

Giurgiu: O casă de oaspeţi din localitatea Cosoba a ars într-un incendiu de la un scurtcircuit

O casă de oaspeţi în care se organizau diverse evenimente a ars în noaptea de luni spre marţi în localitatea Cosoba, din judeţul Giurgiu, din cauza unui scurtcircuit electric, pompierii acţionând patru ore pentru stingerea incendiului.

"Un incendiu violent a izbucnit, azi-noapte, în localitatea Cosoba, într-una dintre locaţiile unei societăţi comerciale care organizează evenimente, iar bărbatul care asigura paza obiectivului a observat incendiul şi a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la nivelul întregului imobil, arderea fiind generalizată", a declarat marţi, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.Acoperişul, pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, dar şi două camere de la parterul imobilului cu bunurile din interior şi alte două camere de la etaj care serveau ca şi studiouri, precum şi mobilier şi electrocasnice au ars în urma incendiului.Toate focarele incendiului au fost lichidate după patru ore de intervenţie a pompierilor giurgiuveni.

Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 Ce se întâmplă? / Epurarea bruscă a armatei Ungariei