Giurgiu: Tirurile care ies din ţară au de aşteptat 90 de minute la controlul de frontieră

Giurgiu: Tirurile care ies din ţară au de aşteptat 90 de minute la controlul de frontieră

Tirurile care ies din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează o coadă de de aproximativ şase kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu şi au de aşteptat 90 de minute la controlul de frontieră.

"În ultimele 24 de ore s-a prezentat pentru a ieşi din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, un număr mare de tiruri, respectiv 1.195. Totodată, s-au prezentat la controlul de frontieră la ieşirea din ţară un număr de 1.380 de autoturisme, 167 de microbuze, 20 de autocare şi 6.926 de persoane. Prin PTF Giurgiu au intrat în România în ultimele 24 de ore, 1.204 de camioane, 1.992 de autoturisme, 336 de microbuze, 27 de autocare şi 7.036 persoane", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Iuliana Butoi.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat 90 de minute la controlul de frontieră şi 30 de minute pe sensul de intrare în ţară, iar pentru autoturisme timpul de aşteptare este de 20 de minute la ieşirea din ţară şi de zece minute la intrarea în ţară. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria