Giurgiu: Tirurile care ies din ţară au de aşteptat 90 de minute controlul la frontieră

Giurgiu: Tirurile care ies din ţară au de aşteptat 90 de minute controlul la frontieră

Tirurile care aşteaptă ieşirea din România prin PTF Giurgiu formează o coadă de aproximativ cinci kilometri şi au de aşteptat 90 de minute controlul la frontieră.

"În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru 1.106 camioane, 2.734 autoturisme şi 10.800 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 1.083 de camioane, 3.154 autoturisme şi 11.927 de persoane. Controlul se efectuează în prezent pe sensul de ieşire din ţară pe trei artere de circulaţie destinate autoturismelor, respectiv patru artere pe sensul de intrare în România", a declarat joi, presei, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu pentru camioane este de 90 de minute, iar la intrarea în ţară timpul de aşteptare pentru camioane este de 30 de minute.

Pentru autoturisme timpul de aşteptare la ieşirea din ţară este de 30 de minute şi de 20 de minute la intrarea în ţară prin PTF Giurgiu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”