Golul ungurului Zoltan Gera împotriva Portugaliei, ales cel mai frumos de la EURO 2016

Golul ungurului Zoltan Gera împotriva Portugaliei, ales cel mai frumos de la EURO 2016

Golul reușit de ungurul Zoltan Gera împotriva Portugaliei a fost ales de internauți cel mai frumos de la EURO 2016, a anunțat miercuri site-ul UEFA.

Golul prin care Gera a deschis scorul în meciul Ungaria — Portugalia (3-3) din faza grupelor a strâns 32% din voturi, mai bine de 150.000 de internauți pronunțându-se în favoarea sa. Gera, un jucător în vârstă, 37 de ani, care evoluează în campionatul intern, la Ferencvaros, a marcat cu stângul, de la marginea careului, după ce a controlat mingea pe piept.

Golul lui Gera este urmat de cel al portughezului Cristiano Ronaldo din meciul cu Țara Galilor (2-0), care a adunat 24% din voturi, iar al treilea este cel semnat de Xherdan Shaqiri în partida cu Polonia (1-1 după 120 de minute), gol ce a strâns 23% din voturi.

Pe locul 4, cu 16%, vine golul portughezului Eder din finala cu Franța (1-0 după prelungiri). Pe locul 5, cu 5 procente, se situează reușita galezului Hal Robson-Kanu din jocul cu Belgia (3-1).

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro