Goluri românești în campionatele europene. ”Dinamită” Drăguș și Mihăilă au punctat pentru echipele de club

Goluri românești în campionatele europene. ”Dinamită” Drăguș și Mihăilă au punctat pentru echipele de club

Denis Drăguș (23 de ani) a reușit un gol superb pentru Standard Liege, în campionatul Belgiei. În Italia, Valentin Mihăilă a înscris și a dat o pasă de gol pentru Parma, într-o partidă de poveste, 3-3 cu Genoa. Cum cei doi fotbaliști sunt în lotul lărgit pentru jocurile din Liga Națiunilor, selecționerul Edi Iordănescu are motive de satisfacție.

Denis Drăguș devine un obișnuit al naționalei României. Foto Arhivă Adevărul

În meciul câștigat cu Oostende, internaționalul român Denis Drăguș a șutat năpraznic de la 16 metri, direct în vinclu, fără șanse pentru portarul advers. I-a impresionat atât de tare pe jurnaliștii de la Eleven Sport, încât aceștia l-au poreclit „Denis Dinamită Drăguș”.

Cu această reușita superbă, Drăguș a ajuns la două goluri în 7 meciuri în acest sezon pentru Standard Liege. El a jucat în toate etapele, fiind titular în 6 dintre acestea. Doar în prima etapă, cu Gent, a intrat pe final. În sezonul trecut, Drăguș a fost om de bază la Standard. A jucat în 28 de etape de campionat, a marcat de 6 ori și a oferit două assist-uri.

Evoluțiile bune din această stagiune i-au atras atenția și lui Edi Iordănescu. Selecționerul României l-a inclus pe Drăguș în lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia, din septembrie, din cadrul Ligii Națiunilor.

În Italia, Dennis Man și Valentin Mihăilă, pe teren din primul minut, au fost protagoniștii Parmei în duelul de la Genoa, încheiat 3-3. Pentru formația de pe Ennio Tardini a punctat Mihăilă, însă reușita românului nu a fost suficientă pentru ca elevii lui Fabio Pecchia să se impună. Parma ocupă locul 10 în momentul de față, cu opt puncte în patru meciuri și nu a cunoscut gustul înfrângerii.

După partida disputată sâmbătă, Dennis Man a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, iar fostul fotbalist al celor de la FCSB a avut un mesaj clar: "Continuăm cu acest spirit!", semn că la Parma este o atmosferă bună în momentul de față.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani