Gorghiu către liberali: Trebuie să câștigăm alegerile parlamentare; PSD prezintă sondaje contrafăcute

Gorghiu către liberali: Trebuie să câștigăm alegerile parlamentare; PSD prezintă sondaje contrafăcute

Președintele PNL, Alina Gorghiu, le-a transmis liberalilor o scrisoare în care le subliniază că trebuie să câștige alegerile parlamentare, punctând că PSD duce un "război psihologic cu cercetări sociologice contrafăcute".

"Mai sunt două zile din campania electorală, iar tot ceea ce ați făcut până acum trebuie intensificat la maximum în timpul rămas. Voi sunteți PNL și voi puteți câștiga alegerile din 11 decembrie pentru PNL și pentru România! (...) Trebuie să câștigăm alegerile parlamentare și să guvernăm eficient și cinstit în folosul oamenilor", afirmă Gorghiu în scrisoarea adresată membrilor de partid.

Ea susține că PSD folosește cercetări sociologice contrafăcute.

"Suntem sub asaltul unui război psihologic în care propaganda PSD se folosește de cercetări sociologice contrafăcute. Ei își închipuie că astfel îi vor determina pe cei care cred în PNL să nu se prezinte la vot, să se descurajeze și să se resemneze. De ce? Pentru că ei nu mai pot lua voturi în plus. Dar PNL poate! Aduceți-vă aminte de 16 noiembrie 2014 și nu uitați că victoria e a celui care crede în ea", subliniază liderul liberalilor.

Alina Gorghiu susține că PSD este "un pericol pentru viitorul țării".

"Spuneți-le românilor că vrem o Românie a românilor cinstiți! Nu o Românie a celor care o iubesc în gura mare în timp ce o jefuiesc în tăcere! Țara nu poate merge înainte cu cei care mereu au căutat să-i pună piedici. Vrem o Românie care se poate ridica deasupra răului și deasupra resemnării, care poate câștiga bătălia pentru viitor", conchide președintele PNL.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...