Gorghiu: E o frăție între Dragnea și Băsescu, o frăție a celor mai răi în politica românească

Gorghiu: E o frăție între Dragnea și Băsescu, o frăție a celor mai răi în politica românească

Între Traian Băsescu și Liviu Dragnea este "o frăție a celor mai răi în politica românească", a afirmat președintele PNL, Alina Gorghiu, duminică, referindu-se la invitația lansată de liderul PMP de a participa la o dezbatere pe tema programelor de guvernare ale celor trei formațiuni politice.

"E o frăție între domnul Dragnea și domnul Băsescu, o frăție a celor mai răi în politica românească. Sunt sigură că domnul Băsescu vrea să-l ajute pe domnul Dragnea la o asemenea dezbatere. Eu cred că dacă domnul Dragnea va accepta până la urmă să discutăm deschis despre politica românească și despre cum vedem noi România, domnul Băsescu se poate uita, ca un prieten adevărat, de la televizor, de acasă. Și de data aceasta facem cinste cu pop-cornul și îl las să-și asigure suportul pentru cel mai bun prieten al său, domnul Dragnea", a spus Gorghiu, într-o sesiune live pe Facebook .

Ea a susținut că nu a primit din partea lui Liviu Dragnea răspuns dacă va accepta provocarea pe care i-a lansat-o, de a participa la o dezbatere, adăugând că nu și-a pierdut încă speranța.

"Nu, dar nu mi-am pierdut speranța. Nu știu dacă din aroganță sau din lașitate nu a răspuns. Eu cred însă că știe că va rămâne de actualitate această invitație la un dialog cu domnia sa pe tot ce înseamnă România pe care eu mi-o doresc, model de România pe care PSD și-l dorește și sper ca săptămâna viitoare să putem să le arătăm românilor care este viziunea noastră pentru viitor. În mod clar, România mea nu este România domnului Dragnea, asta pot să o spun încă de la început", a adăugat Gorghiu.

Lidera PNL a opinat că șeful PSD se teme de un asemenea dialog: "Cred că se teme de acest dialog, de această discuție civilizată pentru că aș putea să-i dau argumente sau contraargumente la orice va spune".

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat un apel către președintele PSD, Liviu Dragnea, de a intra într-o dezbatere, provocarea fiind lansată în timpul unui miting electoral regional organizat sâmbătă seara, în Piața Unirii din Iași.

De asemenea, președintele PMP, Traian Băsescu, i-a invitat pe liderii PNL și PSD, Alina Gorghiu și Liviu Dragnea, la o dezbatere televizată, pe tema programelor electorale ale celor trei partide. El a spus că dezbaterea ar putea avea loc joi, 8 decembrie, ''la TVR sau la RO-TV, televiziuni care au lansat deja invitații pentru o astfel de dezbatere''.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...