Gorghiu: Nu cred că îmi voi lua concediu pentru creșterea copilului

Gorghiu: Nu cred că îmi voi lua concediu pentru creșterea copilului

Copreședintele PNL Alina Gorghiu urmează să nască la sfârșitul lunii mai, dar nu crede că își va lua concediu pentru creșterea copilului. Întrebată miercuri, la Palatul Parlamentului, dacă s-a gândit cât va sta în concediu pentru creșterea copilului, ea a spus: "Nu m-am gândit în momentul acesta și vă mărturisesc că nu cred că voi sta în concediu".

În privința proiectului privind indemnizațiile pentru mame, deputatul PNL a spus că impactul bugetar nu este atât de mare, iar Guvernul ar putea face un efort să rezolve această problemă.

"Eu cred că sursa de finanțare, dacă există voință parlamentară și dialog cu factorul guvernamental, se va găsi fără nicio problemă. Impactul nu este atât de mare precum se sperie unii sau alții, motiv pentru care, cu puțină atenție și cu puțin efort și cu puțină dedicare pentru ideea de demografie corectă în România, Guvernul va face un efort și va rezolva și problema de impact bugetar", a punctat Gorghiu.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, cu 263 de voturi 'pentru', proiectul de lege prin care se elimină plafonul maxim al indemnizației lunare pentru creșterea copilului și prin care se stabilește că aceasta va fi acordată până când copilul împlinește doi ani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…