Gorghiu: Nu cred că îmi voi lua concediu pentru creșterea copilului

Copreședintele PNL Alina Gorghiu urmează să nască la sfârșitul lunii mai, dar nu crede că își va lua concediu pentru creșterea copilului. Întrebată miercuri, la Palatul Parlamentului, dacă s-a gândit cât va sta în concediu pentru creșterea copilului, ea a spus: "Nu m-am gândit în momentul acesta și vă mărturisesc că nu cred că voi sta în concediu".

În privința proiectului privind indemnizațiile pentru mame, deputatul PNL a spus că impactul bugetar nu este atât de mare, iar Guvernul ar putea face un efort să rezolve această problemă.

"Eu cred că sursa de finanțare, dacă există voință parlamentară și dialog cu factorul guvernamental, se va găsi fără nicio problemă. Impactul nu este atât de mare precum se sperie unii sau alții, motiv pentru care, cu puțină atenție și cu puțin efort și cu puțină dedicare pentru ideea de demografie corectă în România, Guvernul va face un efort și va rezolva și problema de impact bugetar", a punctat Gorghiu.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, cu 263 de voturi 'pentru', proiectul de lege prin care se elimină plafonul maxim al indemnizației lunare pentru creșterea copilului și prin care se stabilește că aceasta va fi acordată până când copilul împlinește doi ani.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

3 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile

4 Categoria „valori” / Povestea neromanțată a infractorilor din clanul Duduianu: Șantaj, trafic de persoane și dro…

5 Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlo…