Gorghiu: PSD se comportă ca șoferii care îi șicanează în trafic pe alții; stânga, incapabilă să ofere un proiect

Gorghiu: PSD se comportă ca șoferii care îi șicanează în trafic pe alții; stânga, incapabilă să ofere un proiect

PSD se comportă ca acei șoferi care îi șicanează în trafic pe alții, pentru că i-au deranjat cu prezența pe șosea, susține liderul PNL, Alina Gorghiu, adăugând că stânga nu este capabilă să le ofere românilor un proiect care să le dea încredere într-un viitor mai bun.

''Aceasta este atitudinea pe care acest partid o are față de USR. PNL condamnă practicile de hărțuire a unui competitor electoral — de altfel, o dovadă de slăbiciune și frică. Nu este nimic surprinzător în comportamentul PSD: la fiecare scrutin, blocarea accesului la vot al cetățenilor și intimidarea competitorilor sunt tacticile prin care PSD încearcă să evite un rezultat nefavorabil. Stânga românească nu este capabilă să le ofere românilor un proiect care să le dea oamenilor încredere într-un viitor mai bun'', a scris Gorghiu , vineri, pe Facebook.

Ea a afirmat că PNL a înțeles că românii își doresc înnoirea clasei politice și răspunde acestei revendicări ''cu liste curate de candidați''.

''PSD trebuie să fie și va fi taxat la vot de către alegătorii români: pe de o parte, pentru că îi sfidează și de data aceasta, punând pe liste oameni cu probleme penale; pe de altă parte, pentru că depășește limitele unei competiții corecte și democratice'', a adaugat liderul PNL.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…

2 Voi ați citit ce scria Dan Alexe acum câțiva ani despre Austria, băncile ei și legătura cu Croația?

3 Premierul Ciucă aruncă dinamita: Nivelul relațiilor cu Austria va scădea la nivelul însărcinatului cu afaceri externe la Viena

4 Fotografia asta o fi trucată?

5 Loredana Groza, în ipostaze care par desprinse din filme pentru adulți...