Gorghiu: PSD se comportă ca șoferii care îi șicanează în trafic pe alții; stânga, incapabilă să ofere un proiect

Gorghiu: PSD se comportă ca șoferii care îi șicanează în trafic pe alții; stânga, incapabilă să ofere un proiect

PSD se comportă ca acei șoferi care îi șicanează în trafic pe alții, pentru că i-au deranjat cu prezența pe șosea, susține liderul PNL, Alina Gorghiu, adăugând că stânga nu este capabilă să le ofere românilor un proiect care să le dea încredere într-un viitor mai bun.

''Aceasta este atitudinea pe care acest partid o are față de USR. PNL condamnă practicile de hărțuire a unui competitor electoral — de altfel, o dovadă de slăbiciune și frică. Nu este nimic surprinzător în comportamentul PSD: la fiecare scrutin, blocarea accesului la vot al cetățenilor și intimidarea competitorilor sunt tacticile prin care PSD încearcă să evite un rezultat nefavorabil. Stânga românească nu este capabilă să le ofere românilor un proiect care să le dea oamenilor încredere într-un viitor mai bun'', a scris Gorghiu, vineri, pe Facebook.

Ea a afirmat că PNL a înțeles că românii își doresc înnoirea clasei politice și răspunde acestei revendicări ''cu liste curate de candidați''.

''PSD trebuie să fie și va fi taxat la vot de către alegătorii români: pe de o parte, pentru că îi sfidează și de data aceasta, punând pe liste oameni cu probleme penale; pe de altă parte, pentru că depășește limitele unei competiții corecte și democratice'', a adaugat liderul PNL.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

3 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

4 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

5 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…