Gorj: Pădurar reţinut pentru că ar fi introdus date false în aplicaţia SUMAL

Gorj: Pădurar reţinut pentru că ar fi introdus date false în aplicaţia SUMAL

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, pădurar, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind acuzat de fals intelectual, informatic şi uz de fals după ce ar fi introdus în aplicaţia SUMAL date false despre un transport de lemne, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Lorena Ghiţă.

Potrivit acesteia, miercuri, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat, de 35 ani, din comuna Plopşoru, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual, fals informatic şi uz de fals.

"Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul, în calitate de organ silvic (pădurar), la data de 26 octombrie 2021, ar fi întocmit în fals şi introdus în baza de date SUMAL un aviz de însoţire, în care ar fi menţionat mai multe detalii, referitoare la efectuarea unui transport de material lemnos, în fals. Cercetările sunt continuate pentru documentarea activităţii infracţionale a bărbatului", a mai menţionat reprezentantul IPJ Gorj. AGERPRES / (AS - autor: Irina Poenaru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”