Gorj: Prins în timp ce transporta lemne nemarcate şi sancţionat pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3

Gorj: Prins în timp ce transporta lemne nemarcate şi sancţionat pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Schela, a fost depistat de poliţişti în timp ce transporta, pe un drum forestier, material lemnos nemarcat, el fiind sancţionat şi pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr 3, au informat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit IPJ, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Turcineşti şi cei ai Postului de Poliţie Schela au depistat în flagrant un bărbat de 31 de ani, din comuna Schela, în timp ce transporta pe un drum forestier cu o autoutilitară, material lemnos esenţă brad (6 bucăţi a 2 metri cu diametre cuprinse între 44 şi 56 centimetri). Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că materialul lemnos ar fi fost tăiat şi sustras de pe un teren cu vegetaţie forestieră şi nu prezintă marcă silvică.

"În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos. Materialul lemnos, respectiv 2,65 metri cubi, a fost predat în custodie lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Jiul, până la finalizarea cercetărilor. Totodată, faţă de bărbat, poliţiştii au luat şi măsura sancţionării contravenţionale, conform Ordonanţei Militare nr. 3/2020, cu amendă în valoare de 5.000 lei", au mai precizat reprezentanţii IPJ Gorj. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”