Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Gorj: Salariaţii carierelor Jilţ Nord şi Jilţ Sud din cadrul CE Oltenia au reluat activitatea

Salariaţii Carierelor Jilţ Nord - care au iniţiat protestul spontan - şi Jilţ Sud au reluat, miercuri dimineaţa, activitatea voluntar, informează un comunicat de presă postat pe site-ul Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Potrivit sursei citate, în urma negocierilor purtate în cursul nopţii de marţi spre miercuri de către administraţia CEO şi reprezentanţii federaţiilor sindicale, s-a stabilit acordarea unui adaos lunar, începând cu data de 1 martie 2019, astfel: 700 lei brut pentru personalul muncitor din activitatea de producţie şi mentenanţă, 500 lei brut pentru conducătorii formaţiilor de lucru şi 400 lei brut pentru personalul de conducere din activitatea minieră şi energetică.

Totodată, s-a stabilit acordarea de vouchere de vacanţă, începând cu data de 1 mai 2019, în suma de 1.450 lei, tuturor salariaţilor.

"Reamintim că, în condiţii normale de lucru şi de negocieri cu partenerii de dialog social, au fost obţinute, în anul 2018, o serie de beneficii suplimentare pentru toţi angajaţii, precum şi majorări salariale faţă de anii anteriori. Bazându-ne pe loialitatea demonstrată de-a lungul timpului, suntem convinşi că toţi salariaţii vor da dovadă de responsabilitate faţă de angajamentele contractuale ale companiei în vederea susţinerii siguranţei Sistemului Energetic Naţional", se arată în comunicatul citat. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 SCANDAL Cine de la vârful MAI a furnizat Antenei 3 date secrete despre aducerea lui Mazăre? Nu se sesizează ni…

2 ALERTĂ Dragnea, amenințări voalate la adresa judecătorilor de la Curtea Supremă! Noi declarații demente

3 Priviți! Dragnea-n pronunțare, Mazăre la răcoare, atmosferă de PRIVEGHI la Antena 3! Iar ați înfrânt, oligofre…

4 VIDEO Acesta este clipul președintelui INTERZIS de slugile PSD din CNA și Autoritatea Electorală Permanentă!

5 Liviu Avram / Sex-surpriză cu PSD

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tesla lansează primul SUV - Model X