Gorj: Salariaţii carierelor Jilţ Nord şi Jilţ Sud din cadrul CE Oltenia au reluat activitatea

Gorj: Salariaţii carierelor Jilţ Nord şi Jilţ Sud din cadrul CE Oltenia au reluat activitatea

Salariaţii Carierelor Jilţ Nord - care au iniţiat protestul spontan - şi Jilţ Sud au reluat, miercuri dimineaţa, activitatea voluntar, informează un comunicat de presă postat pe site-ul Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Potrivit sursei citate, în urma negocierilor purtate în cursul nopţii de marţi spre miercuri de către administraţia CEO şi reprezentanţii federaţiilor sindicale, s-a stabilit acordarea unui adaos lunar, începând cu data de 1 martie 2019, astfel: 700 lei brut pentru personalul muncitor din activitatea de producţie şi mentenanţă, 500 lei brut pentru conducătorii formaţiilor de lucru şi 400 lei brut pentru personalul de conducere din activitatea minieră şi energetică.

Totodată, s-a stabilit acordarea de vouchere de vacanţă, începând cu data de 1 mai 2019, în suma de 1.450 lei, tuturor salariaţilor.

"Reamintim că, în condiţii normale de lucru şi de negocieri cu partenerii de dialog social, au fost obţinute, în anul 2018, o serie de beneficii suplimentare pentru toţi angajaţii, precum şi majorări salariale faţă de anii anteriori. Bazându-ne pe loialitatea demonstrată de-a lungul timpului, suntem convinşi că toţi salariaţii vor da dovadă de responsabilitate faţă de angajamentele contractuale ale companiei în vederea susţinerii siguranţei Sistemului Energetic Naţional", se arată în comunicatul citat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?