Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Gorj: Salariaţii carierelor Jilţ Nord şi Jilţ Sud din cadrul CE Oltenia au reluat activitatea

Salariaţii Carierelor Jilţ Nord - care au iniţiat protestul spontan - şi Jilţ Sud au reluat, miercuri dimineaţa, activitatea voluntar, informează un comunicat de presă postat pe site-ul Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Potrivit sursei citate, în urma negocierilor purtate în cursul nopţii de marţi spre miercuri de către administraţia CEO şi reprezentanţii federaţiilor sindicale, s-a stabilit acordarea unui adaos lunar, începând cu data de 1 martie 2019, astfel: 700 lei brut pentru personalul muncitor din activitatea de producţie şi mentenanţă, 500 lei brut pentru conducătorii formaţiilor de lucru şi 400 lei brut pentru personalul de conducere din activitatea minieră şi energetică.

Totodată, s-a stabilit acordarea de vouchere de vacanţă, începând cu data de 1 mai 2019, în suma de 1.450 lei, tuturor salariaţilor.

"Reamintim că, în condiţii normale de lucru şi de negocieri cu partenerii de dialog social, au fost obţinute, în anul 2018, o serie de beneficii suplimentare pentru toţi angajaţii, precum şi majorări salariale faţă de anii anteriori. Bazându-ne pe loialitatea demonstrată de-a lungul timpului, suntem convinşi că toţi salariaţii vor da dovadă de responsabilitate faţă de angajamentele contractuale ale companiei în vederea susţinerii siguranţei Sistemului Energetic Naţional", se arată în comunicatul citat. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram …

2 Tic-tac! MISTERUL schimbării prenumelui Rodica în Viorica Nica al actualei Viorica Vasilica Dăncilă va fi eluc…

3 Gata, îl scot din țară! Încă un infractor va scăpa nepedepsit! Mario Iorgulescu va fi transferat la o clinică …

4 Mafia PSD / Cât s-o fi dat, cât s-o fi luat? Șerban Nicolae insistă cu Legea paradisurilor fiscale!

5 VIDEO Mircea Diaconu, sclavul Securității, își depune astăzi candidatura la președinția României! El l-a adus …

recomandări

Te ia DNA: Florin Lungoci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic