Gorj: SJU are o conducere interimară după ce managerul unităţii a fost confirmat cu noul coronavirus

Gorj: SJU are o conducere interimară după ce managerul unităţii a fost confirmat cu noul coronavirus

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu are, începând de joi, o conducere interimară după ce managerul unităţii, Dumitru Vienescu, a fost confirmat cu noul coronavirus şi internat în Secţia de Boli Infecţioase.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Daiana Militaru, a anunţat că ministrul Sănătăţii a emis un ordin de numire a unei noi conduceri la SJU Târgu Jiu pe perioada incapacităţii de muncă a echipei manageriale.

"În data de 7 mai, Direcţia de Sănătate Publică Gorj a primit ordinele ministrului Sănătăţii privind numirea unei noi conduceri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în următoarea componenţă: Ovidiu Ioan Gheorghe - manager interimar, pe perioada incapacităţii de muncă temporare a lui Dumitru Vienescu, Elena Vlad - director medical interimar, pe perioada incapacităţii temporare de muncă a Nicoletei Coleaşa, Elena Alina Duncea - director de îngrijiri interimar, pe perioada incapacităţii temporare de muncă a Claudiei Motea", a precizat, într-un comunicat de presă, Daiana Militaru.

Săptămâna trecută, directoarea de Îngrijiri Medicale din cadrul SJU Târgu Jiu, o infirmieră şi o angajată de la Resurse Umane au fost depistate pozitiv la testul COVID-19. Ulterior, aproximativ 80 de angajaţi ai spitalului s-au autoizolat la domiciliu, fiind vorba de circa 60 de angajaţi TESA şi 20 de cadre medicale. Duminică a fost confirmat cu noul coronavirus şi managerul unităţii medicale, Dumitru Vienescu, el fiind internat, alături de celelalte persoane infectate, în Secţia de Boli Infecţioase a spitalului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Două femei, una frumoasă, una...

3 Un colier uman?

4 Așa o fi?

5 Oligarhii ruși au pierdut 7 miliarde de dolari într-o singură zi!