Gorj: Strat de zăpadă de aproximativ 8 centimetri la Rânca; drumarii intervin cu 6 utilaje

Gorj: Strat de zăpadă de aproximativ 8 centimetri la Rânca; drumarii intervin cu 6 utilaje

Stratul de zăpadă în zona montană Rânca este, sâmbătă dimineaţa, de aproximativ 8 centimetri în decor, angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale Târgu Jiu intervenind permanent cu şase utilaje şi material antiderapant.

"La Rânca ninge, stratul de zăpadă este de 5 - 8 centimetri în decor. Se acţionează permanent cu lamă şi material antiderapant", au informat reprezentanţii SDN Târgu Jiu.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, baza de deszăpezire din Rânca a fost verificată în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă de către directorul general regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu. Aceasta s-a asigurat că angajaţii sunt pregătiţi să intervină, dacă este nevoie, cu utilaje şi material antiderapant, având în vedere codul de vreme rea emis de meteorologi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”