GRAFIC România, locul 14 în Europa la numărul de decese COVID-19 raportate la 1 milion de locuitori

GRAFIC România, locul 14 în Europa la numărul de decese COVID-19 raportate la 1 milion de locuitori

Conform statisticilor, țara noastră stă mai bine decât țări precum Suedia, Belgia, Mare Britanie, Spania și Franța la numărul de decese din cauza COVID raportate la un milion de locuitori. Belgia este pe locul întâi în acest top, urmată de atipicele San Marino și Andorra.

Cea mai mare rată de mortalitate din cauza COVID 19, raportată la un milion de locuitori (904) este în Belgia, conform worldometeres.info. Asta desigur dacă excludem San Marino unde cele 42 de persoane decedate din această cauză reprezintă un procent mult mai mare pentru că populația totală ste de numai 33.953 de persoane. Cam în aceeși situație se află și Andorra care este pe locul 3.

În primele zece țări cu rată mare de mortalitate raportată la un milion de locuitori întâlnim în ordine Spania (4), Marea Britanie(5), Italia (6), Suedia (7), Franța (8), Macedonia (9) și Moldova (10). 

România stă și mai bine la numărul de cazuri de infectări cu COVID -19 raportate la un milion de locuitori, fiind pe locul 22 în Europa, conform worldometers.info .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Zvon...

5 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"