GRAFIC Uite cum dă PSD-ul note mari la BAC la toată țara!

GRAFIC Uite cum dă PSD-ul note mari la BAC la toată țara!

Cum a inceput sa creasca constant de cand Ministerul Educatiei a redevenit fief PSD. ​Rata de promovare la examenul de bacalaureat in 2017, inainte de rezolvarea contestatiilor, este de 71,4%, cea mai mare din ultimii cinci ani. De altfel, rezultatele de la BAC din ultima jumatate de deceniu sunt pe un trend crescator, apropiindu-se de procentajele de peste 80% de promovare ce se obtineau la BAC inainte de 2011 cand au fost introduse camerele video in salile de examen. In 2011 si 2012 rata de promovare la BAC a fost de circa 45%.

In 2011, cand ministru al Educatiei era Daniel Funeriu, a fost luata decizia de fi montate camere video in salile de examen de la BAC. In acel an rata de promovare a fost de 45,73%, o scadere substantiala fata de aproape 70% cu un an inainte. In 2012 rata de promovare a fost chiar mai mica, de sub 45%.

Din 2012 incoace, insa, ratele de promovare au crescut constant. Din punct de vedere politic, in ultimii cinci ani (cu exceptia anului 2016, dar inspectoratele județene erau tot în mâna lor) Educatia a fost mereu un portofoliu al PSD.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”