Grindeanu, către primari: Vă aștept la Guvern; la Palatul Victoria se mai întâmplă și alte lucruri decât proteste

Grindeanu, către primari: Vă aștept la Guvern; la Palatul Victoria se mai întâmplă și alte lucruri decât proteste

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis, luni, primarilor, că îi așteaptă la Guvern, afirmând că "la Palatul Victoria se mai întâmplă și alte lucruri decât proteste".

"Vă aștept la Guvern, la Palatul Victoria se mai întâmplă și alte lucruri decât proteste. Vă rog să veniți la Palatul Victoria. Noi lucrăm în continuare", le-a spus Grindeanu primarilor prezenți la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România.

El a afirmat că va avea un consilier de stat care se va ocupa doar de comunitățile locale și problemele pe care le au comunitățile locale.

"E prea mare parcă diferența între (...) România urbană și România rurală, e de datoria noastră ca prin tot ce înseamnă programul de guvernare, programele pe care le vom lansa, unele dintre ele le-am lansat, această diferență să o reducem. În continuare sunt localități în România care nu au apă, nu au asfalt, nu au canalizare. Toate aceste lucruri pot fi făcute prin programele pe care, pe unele le-am lansat, altele vor fi lansate în perioada următoare", a adăugat premierul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria