Grindeanu, nou mesaj cu „cheie” pentru Dragnea: Să nu fugă, să fie bărbat politic... Afirmație-șoc despre ziua votului

Grindeanu, nou mesaj cu „cheie” pentru Dragnea: Să nu fugă, să fie bărbat politic... Afirmație-șoc despre ziua votului

Grindeanu, nou mesaj cu „cheie” pentru Dragnea: Să nu fugă, să fie bărbat politic... Afirmație-șoc despre ziua votului. Sorin Grindeanu, intrebat daca are si sustinerea altor filiale PSD, in afara de Timis si Caras: Sigur ca am. Despre citirea motiunii duminica: Teama, frica. Dragnea sa fie barbat politic si sa nu fuga.

Sorin Grindeanu sustine ca miercuri, in ziua votului la motiunea de cenzura, "lucrurile se vor desfasura intr-un mod absolut incredibil": Votul trebuie sa fie secret.

Premierul a declarat sambata dupa-amiaza, dupa o intalnire cu membrii PSD Timis, ca "o sa vedeti miercuri, cand va fi votul pe motiunea de cenzura, cum lucrurile se vor desfasura intr-un mod absolut incredibil". El a adaugat ca va urmari ca lucrurile sa se desfasoare normal, iar votul sa fie secret.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat sambata, dupa o intalnire cu membrii PSD Timis, ca "Poate sa ma dea de cate ori vrea afara Liviu Dragnea. Ati vazut ca organizatia pe care o conduc, cu performante, considera in continuare ca ii reprezint cel mai bine". Intrebat de jurnalisti daca are si sustinerea altor filiale PSD din tara, in afara de Timis si Caras, premierul a raspuns: "Sigur ca am."

Sorin Grindeanu a comentat si faptul ca social-democratii au decis sa citeasca duminica motiunea in Parlament, cu o zi mai devreme decat era programat: "Teama, frica."

El i-a transmis lui Liviu Dragnea "Sa fie barbat politic si sa nu fuga".

Sorin Grindeanu mai spune ca "Am cerut un Congres pentru a stabili linia pe care trebuie sa mearga partidul si pentru a se discuta toate problemele care au aparut de un an - un an si ceva, de cand partidul se conduce din doua in doua luni prin Comitete Executive. Am o istorie de 20 de ani in acest partid dar eu n-am intalnit ca de doi ani incoace, sa nu se mai organizeze un Birou Politic National. Vorbesc de lucruri de fond, de baza, care nu pot fi ascunse si care trebuie discutate."

"Aveam nevoie de energia pe care colegii mei mi-au transmis-o, sigur ca plec mult mai incarcat la Bucuresti", a mai adaugat Sorin Grindeanu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Așa o fi?

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD