Grindeanu: O remaniere făcută la televizor nu face decât să pună inutil presiune pe miniștri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, că remanierile guvernamentale făcute "la televizor", pun "presiune inutilă" pe membrii Executivului și a apreciat drept "înțelept" apelul lui Liviu Dragnea privind încetarea discuțiilor pe acest subiect întrucât ele "începeau să facă rău Guvernului și PSD".

"O remaniere făcută la televizor nu face decât să pună o presiune inutilă pe toți miniștrii și, mergând în jos, pe secretarii de stat, care sunt puși într-o situație de incertitudine și care nu mai sunt la fel de bine ascultați și nu pot să aplice măsurile. Oricine și-ar dori să se alăture echipei are o incertitudine", a declarat Sorin Grindeanu, la România TV.

Premierul a precizat că are propria sa analiză și s-a arătat mulțumit de efectele măsurilor luate de Guvern, care, susține acesta, au făcut din România țara cu cea mai mare creștere economică din Europa. Grindeanu a amintit că s-au creat peste 100.000 de locuri de muncă și valoarea exporturilor a atins nivelul record de 5,7 miliarde de euro, în urma politicilor implementate. El a vorbit, totodată, despre eliminarea celor 102 de taxe, creșterea salariului minim pe economie și debirocratizarea pe care Guvernul a început să o facă.

"Măsurile adoptate iată că își văd efectele, iar acest lucru este meritul unei echipe. Suntem pe direcția corectă, pe care ne-o dorim cu toții. Nu intru să dau replici. Mă bucur că domnul Dragnea a cerut ca astfel de discuții să înceteze, este un gest înțelept, pentru că discuțiile constante despre remaniere începeau să facă rău și Guvernului și partidului din care facem parte", a declarat premierul Grindeanu.

Primul ministru a vorbit despre o declarație recentă a ministrului Muncii Lia-Olguța Vasilescu, care a anunțat că are la partid o demisie în alb, spunând că acest lucru este o dovadă de responsabilitate.

Grindeanu a admis, totodată, că "Guvernul nu este unul perfect" și "oricând este loc de mai bine' în actul de guvernare.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

2 CULISE / Cine e baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM în ziua moţiunii. DNA începe audierile

3 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

4 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

5 Dăncilă poate lua între 8 și 18 ani de pușcărie după denunțul lui Dragnea!

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!