Groparii României. Oamenii din umbră/Unde credeți că greșește omul ăsta?

Groparii României. Oamenii din umbră/Unde credeți că greșește omul ăsta?

Reportaje-LiveGroparii României. Oamenii din umbră

Politicienii vin si pleaca, parlamentarii vin si pleaca. In locul lor vin altii, la fel de corupti si agramati, in timp ce voi va intrebati de ce schimbarea nu se petrece orice ati vota. In spatele clasei politice corupte si analfabete stau insa personaje inteligente, oameni lipsiti de scrupule care fac un rau imens Romaniei. Aceste personaje sunt adevaratii conducatori din umbra ai Romaniei.
Eu i-am denumit SISTEMUL.

Este sistemul corupt care controleaza aproape tot in Romania. De la institutii la politicieni, de la magistrati corupti din justitiei la CCR. Sunt implicati in toate institutiile conducand o retea imensa de politicieni, judecatori si functionari prin coruptie si santaj. Politicienii corupti, personajele sinistre de la televizor sunt doar simple marionete in mana lor. De 30 de ani aceste grupari infractionale (unele cu legaturi directe cu servicii secrete ale altor state) prospera in Romania. Ei sunt cei care tin tara asta in intuneric pentru a putea sa ii fure nestingheriti resursele. Romania este o tara foarte bogata, o tara cu resurse imense care chiar si capusata de grupari infractionale internationale isi asigura independenta energetica. Romania are un pamant si o bogatie naturala care o situeaza ca potential alaturi de cele mai bogate tari din lume. Aceste resurse sunt motivul pentru care nu vom scapa usor de ei.

Ca sa intelegeti mai bine, aceste personaje sunt atat de puternice incat au incercat chiar transformarea Romaniei intr-o tara bananiera (au mai facut asta in Africa) folosindu-se de pionul Dragnea si parlamentul Romaniei format in majoritate din personaje corupte sau lipsite de inteligenta. Norocul nostru a fost UE, SUA dar si o parte din serviciile romanesti care au luptat de partea poporului roman.

Din pacate romanii nu vad si nu inteleg aceste lucruri. O mare parte din romani voteaza de 30 de ani aceleasi personaje si partide politice controlate de SISTEM.
SISTEMUL este format din 3 grupuri:

1. Gruparea pocaitilor. Sunt implicati in toate partidele si au in spate aproape 3 milioane de pocaiti care voteaza disciplinat. Paradoxal nu au nici o legatura cu principiile promovate de religie. Grupul pocaitilor este foarte influent in parlament si nu numai. Sunt 2 personaje multi miliardare de care nu ati auzit niciodata si care controleaza din umbra gruparea pocaitilor. Ii veti cunoaste cu nume si prenume. Gruparea pocaitilor prin reteaua enorma de firme controlate de ei este principalul contractor al licitatiilor statului mai putin pe partea de infrastuctura.

2. Gruparea generalilor rusofili. Este formata din fosti generali de securitate, fosti comunisti legati indivizibil de serviciile secrete ruse. Sunt sclavii rusilor controlati si santajati total de rusi. Din aceasta grupare ii cunoasteti pe Voiculescu, Dragnea, Nastase, Patriarhul BOR. Dar toti acestia sunt doar pioni. Deasupra lor sta un personaj din Rusia, un personaj cu acces direct la Kremlin. Acestia sunt specializati in contracte de infrastructura si in capusarea statului pe lucrarile de infrastructura. Firmele lor castiga toate lucrarile de infrastructura, de intretinere si constructie de drumuri in Romania. Teldrum este doar varful icebergului.

3. Gruparea mafiei evreiesti. Ati auzit de ei desigur. Sunt cei care au facut averi imense din retrocedari. Au fost specializati pe retrocedari iar acum opereaza in zona resurselor naturale ale Romaniei. Este vorba de resursele de gaze, de resursele de petrol, aur, cupru sare etc. Acestei grupari infractionale i s-au retrocedat in fals, cu concursul politicienilor marioneta din toate mandatele terenuri si cladiri care valoreaza azi peste 20 miliarde de euro. Adevaratii papusari din varful acestei grupari au fost devoalati datorita Codrutei Kovesi pe care au favut greseala sa o ameninte in stil mafiot. Cei doi lideri de care ati auzit si voi sunt Frank Timis si Beny Steinmetz. Cei doi sunt implicati in nenumarate infractiuni grave de-a lungul lumii din Canada pana in Africa. Romania a fost o prada usoara pentru ei. Pionii vizibili ai acestora sunt Tariceanu si Ponta.
Pe langa toate acestea mai adaugati mafia lemnului care se imparte frateste intre UDMR in Transilvania, grupul 2 in Moldova si gruparea pocaitilor prin aproape toata tara.

Paradoxal aceste grupari nu sunt concurente. Ele actioneaza impreuna, se asociaza si nu isi incalca zonele de influenta si de lupta. De aceea l-ati vazut pe Tariceanu alaturi de Dragnea in atacul asupra justitiei, de aceea pe lista PSD de la europarlamentare a aparut pastorul Terhes din gruparea pocaitilor.
Atata vreme cat serviciile secrete romanesti impreuna cu justitia vor permite existenta acestor grupari si acestor personaje, Romania nu va progresa. Dezastrul politic si demografic va continua. Este bine sa o recunoastem direct. Toate aceste grupari nu ar fi avut cum sa prospere fara largul concurs al serviciilor secrete sau institutiilor statului dar si al romanilor care de 30 de ani se lasa manipulati votand orbeste infractori. Este o lupta surda si cam fara speranta in acest moment a unor oameni cinstiti ramasi prin servicii si institutii contra unor sisteme mafiote cu background si knowhow Mossad sau FSB si cu resurse enorme financiare.
Principiul acestora este simplu "fiecare are un pret". Si adevarul este ca fiecare are un pret. La unii pretul este financiar, la altii grija fata de familie.

Pe fondul unei populatii tot mai ignorante si nepasatoare, multi din cei care pot lupta aleg sa emigreze sau sa isi faca afaceri proprii evitand lupta cu SISTEMUL.

Viitorul nostru nu suna bine. Imi pare rau sa o spun dar acest cancer este mult prea mare. Nu vad foarte multe solutii fara educarea populatiei si fara o retrezire a valorilor fundamentale legate de moralitate. Dar toate acestea se fac doar prin accesul al putere. Iar accesul la putere se face prin vot. Este un cerc vicios din care nu vad cum vom iesi prea curand fara un soc major care sa trezeasca tara asta la realitate.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa