Hagi „fierbe“ în tăcere: Ianis, făcut praf în presa scoțiană. Reacția antrenorului de la Rangers

Hagi „fierbe“ în tăcere: Ianis, făcut praf în presa scoțiană. Reacția antrenorului de la Rangers

Gheorghe Hagi (58 de ani) e pe cale să-și completeze capodopera fotbalistică, la Farul Constanța, având cele mai mari argumente pentru a câștiga titlul, în acest sezon, după cum Adevărul a explicat aici. Doar că, în mod cert, managerul „marinarilor“ are și un motiv de supărare. Care nu ține de proiectul său fotbalistic, ci de ghinionul pe care l-a avut fiul său, Ianis (24 de ani).

Gheorghe Hagi a provocat mai multe scandaluri din cauza fiului său. FOTO: Arhiva Adevărul

În ianuarie 2022, mijlocașul de la Rangers a suferit o accidentare extrem de gravă, care a necesitat o operație la genunchi. Și o perioadă de recuperare, de-a dreptul infernală, de 371 de zile! Cât timp a stat pe tușă, Ianis a ratat 69 de partide ale formației sale de club. Revenit pe teren, abia în ianuarie 2023, mijlocașul român a fost folosit, treptat, de antrenorul Michael Beale (42 de ani). Ceea ce e normal, având în vedere gravitatea accidentării suferite de Hagi jr.

Până acum, Ianis a fost titularizat în doar două partide. Mai întâi, în Cupa Scoției, într-o confruntare cu Patrick Thistle (3-2), în care a jucat o repriză. Și apoi, duminică, în campionat, în victoria cu Aberdeen (1-0). De această dată, românul a fost 66 de minute pe teren. Doar că prestația sa a fost criticată vehement de jurnaliștii de la ibroxnews.com. În materialul în care au evaluat echipa, aceștia l-au desființat pe Hagi jr încă din titlu: „Ianis Hagi dezamăgește din nou cu o prestație de 3 din 10“.

Ianis Hagi

Ianis Hagi

Mai departe, în textul publicat pe ibroxnews.com, Ianis are cea mai slabă notă din toată echipa lui Rangers. Cu următorul capitol dedicat românului: „Aceasta a fost o oportunitate reală pentru Hagi de a-și câștiga locul pentru noul sezon și a eșuat, încă o dată. A fost discret, în cea mai mare parte a timpului petrecut pe teren și, chiar dacă calitățile sale sunt evidente, are nevoie de a-și pune amprenta asupra jocurilor pentru Rangers, așa cum făcea înainte“.

În ciuda acestei evaluări dure, antrenorul Michael Beale a fost mult mai blând cu Ianis: „A fost plăcut să-l revăd pe Ianis Hagi. A lipsit un an și a arătat în câteva momente că există potențialul pentru a continua la un nivel înalt“.

În acest sezon, Ianis Hagi are opt meciuri în tricoul lui Rangers, în toate competițiile, în care a adunat 174 de minute pe teren. Contractul său cu formația din Glasgow e valabil până pe 30 iunie 2026.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...