Hagi, mutări spectaculoase: Farul a anunţat trei transferuri. Doi jucători sunt foşti internaţionali

Hagi, mutări spectaculoase: Farul a anunţat trei transferuri. Doi jucători sunt foşti internaţionali

Gheorghe Hagi (57 de ani) a spus, în mod repetat, că el s-a născut pentru a fi învingător şi că pentru el nu există locul 2. Deocamdată, în sezonul recent încheiat, Farul a terminat pe 5 din 6 în play-off. Cu un bilanţ slab: 2 victorii, 2 remize, 6 înfrângeri.

Dacă era un simplu antrenor, Hagi poate că ar fi riscat chiar demiterea după un asemenea parcurs. Având în vedere că e şi patron la Farul, fostul mare internaţional nu numai că n-a fost ameninţat cu demiterea, dar acum are ocazia de a forma un lot mai bun pentru următorul sezon. Ceea ce face acum, constănţenii anunţând, astăzi, trei mutări spectaculoase.

Ce scrie în comunicatul clubului Farul?

*Farul Constanţa a obţinut astăzi semnătura a trei jucători care vor evolua pentru clubul nostru din sezonul 2022-2023. Fundaşul Romario Benzar şi mijlocaşii Gabriel Torje şi Kevin Doukoure au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani cu formaţia alb-albastră !

*Romario Benzar (30 ani) este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, are 19 selecţii pentru naţionala României, iar în ultimul sezon a fost legitimat la formaţia italiană Lecce.

*Gabriel Torje (32 ani) are 57 de selecţii şi 12 goluri pentru naţionala României, iar în sezonul recent încheiat al Ligii 1 a reuşit 6 goluri şi 3 pase decisive.

*Kevin Doukoure este un ivorian în vârstă de 23 de ani, 1,78m, evoluează ca mijlocaş central, iar în ultimii ani a jucat în Slovenia, la Tabor Sezana.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski