„Haita de acțiune“, pe urmele „Teambuilding“. Ce încasări a avut în prima săptămână

„Haita de acțiune“, pe urmele „Teambuilding“. Ce încasări a avut în prima săptămână

Noua peliculă Vidra Productions, cu Matei Dima și Antonia în rolurile principale, a debutat direct pe primul loc în box-office-ul românesc.

Antonia și Matei Dima, într-o scenă din filmul „Haita de acțiune“

Peste 100.000 de spectatori au venit în cinematografe, în doar o săptămână, pentru a viziona comedia „Haita de acțiune“. Mai exact, 115.991 de spectatori au plătit bilet în cinematografele din țară, potrivit datelor furnizate de cinemagia.ro . În total, în doar o săptămână de proiecții, filmul a avut încasări de 667.000 de dolari.

Noua comedie are toate șansele să egaleze sau chiar să depășească succesul filmului „Teambuilding“, care, în pofida numeroaselor critici, este cel mai profitabil film românesc din ultimii 30 de ani.

Cu „Haita de acțiune“, Matei Dima a făcut trecerea la genul acțiune, pe care dorea să-l abordeze de mai multă vreme, după cum a mărturisit.

Facem pasul spre acțiune. Producem un film acum intitulat «Haita de acțiune», scris și regizat de Vali Dobrogeanu. Este un proiect de suflet pentru mine, deoarece este un personaj pe care doresc să îl joc de mulți ani și acum am această ocazie. Alături de mine, o veți vedea pe Antonia, ea va fi partenera mea de la o secție de poliție, prietena mea cea mai bună și membră fondatoare „Haita de acțiune“, declara Matei Dima într-un interviu pentru „Adevărul“.

Filmul, scris și regizat de Vali Dobrogeanu, este o satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel (Vlad Brumaru), un polițist de etnie romă aflat în prima zi de serviciu. El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera îi este pusă în pericol înainte să înceapă. Din cauza partenerului său, Denzel (Matei Dima), care îl recrutează în operațiunea lui nu prea secretă: Haita de acțiune.

Denzel este polițist la rutieră, dar el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Pentru că a început să scormonească unde nu trebuie, Denzel și haita lui de acțiune ajung într-un impas.

Din distribuție fac parte Matei Dima, Vlad Burmaru, Antonia, Anca Dumitra, Anca Dinicu, Iulian Postelnicu, Alex Delea și Elena Chiriac (foști concurenți Survivor România), Iancu Sterp, Alex Bogdan.

Filmul este o producție Vidra Productions, la fel ca „Teambuilding“, „Tabăra“, „5gang: Un altfel de Crăciun“ și „Miami Bici“, pelicule care au înregistrat recorduri în anul lansării lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”