Halep - Mouratoglou, ruptură clară. Semnul care nu lasă loc de interpretări din partea româncei pentru antrenorul ei

Halep - Mouratoglou, ruptură clară. Semnul care nu lasă loc de interpretări din partea româncei pentru antrenorul ei

Relația dintre Simona Halep și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, s-a schimbat radical după ce sportiva a picat testul anti-doping la US Open. Deși era văzută prea apropiată într-o vreme, legătura dintre cei doi s-a rupt.

Între Simona Halep și Patrick Mouratoglou nu mai există chimia de altădată. Foto Getty images

Încă de la finalul lunii noiembrie, Simona nu a mai dat niciun like și nu a mai postat niciun comentariu pe conturile lui Patrick Mouratoglou, deși până atunci îi aprecia constant activitatea antrenorului francez pe rețelele de socializare. De altfel, tehnicianul s-a dedicat total elevului său, Holger Rune, deși inițial anunțase că îl va pregăti pe acesta doar până la sfârșitul anului trecut.

Am urmărit-o pe Simona și am observat că nu i-a mai dat like lui Patrick Mouratoglou la nicio postare, din 30 noiembrie și până acum!”, a postat o admiratoare a Simonei, pe Twitter, citată de ProSport.

La fel a procedat și Serena Williams

Într-o lume în care rețelele sociale au luat locul interacțiunii directe, semnul pe care l-a transmis Simona este clar. Aceeași situație s-a petrecut în urmă cu ceva vreme, când Mouratoglou a renunțat la Serena Williams pentru a se dedica româncei . Atunci, superstarul american a fost și mai radical: i-a dat unfollow antrenorului, la nicio lună după ce francezul a fost cooptat în staff-ul Simonei.

Cum sportiva din Constanța este suspendată provizoriu și așteaptă o decizie în cazul de dopaj al cărui personaj principal este, Patrick Mouratoglou se dedică total colaborării cu Holger Rune. Românca a fost abandonată de antrenor, acesta prelungind contractul cu sportivul norvegian cel puțin până la turneele din această vară, inclusiv Roland Garros (28 mai - 11 iunie).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…