Halep, călcată în picioare de Banciu și Ciutacu: „Impostoare, trișoare! Cariera ei e pe final“

Halep, călcată în picioare de Banciu și Ciutacu: „Impostoare, trișoare! Cariera ei e pe final“

Simona Halep fost testată pozitiv pentru o substanță aflată pe lista celor interzise, la US Open 2022. Vorbim despre roxadustat, care e administrată, în mod normal, împotriva anemiei. Urmează, cu siguranță, un caz de lungă durată, în încercarea de a stabili cum de această substanță a ajuns în organismul Simonei. Până atunci, ea a fost suspendată provizoriu de Federația Internațională de Tenis (ITF).

Simona Halep va trece prin cea mai grea perioadă a carierei după acest caz. FOTO: Arhiva Adevărul

Deși acest caz e abia la început, lucrurile sunt deja clare pentru unii oameni. Care s-au și grăbit să o distrugă, pur și simplu, pe Halep (31 de ani, 9 WTA). Potrivit prosport.ro, în fruntea listei celor care au atacat-o virulent pe „Simo“ se află jurnaliștii Radu Banciu și Victor Ciutacu.

Primul, un contestatar cu vechime când vorbim de Halep, a spus, răspicat, pentru prosport.ro că acest scandal va aduce și finalul carierei pentru fosta ocupantă a locului 1 mondial. Victor Ciutacu, în schimb, și-a exprimat punctul de vedere pe rețelele de socializare.

Radu Banciu, un adept al declarațiilor dure.

Radu Banciu, un adept al declarațiilor dure.

Ce a spus Radu Banciu pentru prosport.ro?

*Suntem la faza declarațiilor. Simona Halep a spus că începe cel mai greu meci al carierei sale. Din fericire, cariera e pe final. Bine că nu a venit controlul acesta după Roland Garros sau după Wimbledon, turneele pe care le-a câștigat.

*Ne duce cu gândul la situația Andreei Răducan (n.r. – gimnasta care a pierdut medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Sydney), pe care românii au acceptat-o așa. Nu suntem o națiune care să-și permită să dea jos de pe piedestal astfel de personaje. Nu avem onestiate și nici cultură sportivă. Națiuni mai dezvoltate, inclusiv intelectual, i-au distrus pe acești impostori, nu-i mai găsești nici pe Google. Exemple sunt destule, îmi vine în minte ce a pățit Lance Armstrong (n.r. – fostul ciclist american).

*Dar noi nu vom face asta, noi vom avea suspiciuni, îi vom bănui pe ăia. Suntem utopici și naivi, așa cum am fost și în modul cum am abordat performanțele ei. Simona Halep n-a fost o sportivă ieșită din comun, a beneficiat de o conjunctură, cu puține jucătoare de calitate. Nu va rămâne în istorie.

*Acum riscă să fie radiată, e situația grava. În tenis nu se prea fac controale, șansele să fii prins sunt minime. Au fost vreo două cazuri mai cunoscute, cu cehul Korda și Șarapova… Federația de tenis nu e interesată să intervină.

*Cei de acolo vor să păcălească. Sigur, nu reușesc să ne păcălească pe toți. Nici Federer, nici Djokovici și nici Nadal nu sunt campioni adevărați. Eu și cu tine suntem! Pentru că eu, nu știu dacă și matale, îi plătesc pe ăștia. Am 14 canale de streaming unde sunt abonat. Dacă nu eram așa pasionat de sport, ăștia nu apăreau. Noi ne uităm la ei, nu ei se uită la noi! Să nu uite asta!

Victor Ciutacu, convins că Halep a folosit substanța interzisă, știind ce face.

Victor Ciutacu, convins că Halep a folosit substanța interzisă, știind ce face.

Ce a scris Victor Ciutacu pe Facebook?

*Nike a tăiat-o de la bani pe Șarapova, Dedeman și Banca Transilvania (n.r. – printre sponsorii Simonei Halep) se solidarizează cu trișoarea. Și d-aia suntem unde suntem. Corupții noștri sunt buni, ai lor să se ducă la pușcărie, adorăm descurcăreții, ne place întorsul de portofele, ne hrănim cu alba-neagra. Și înghițim vrăjeli cu operații de deviație de sept care nu mai lasă campioana să se desfășoare liberă pe teren

*Mai țineți minte cum fanii Halapenei făceau party când au prins-o dopată pe Șarapova? Atunci nu era cu prezumția de nevinovăție.

*Eroina națională a fumat de la frigider și s-a inflamat în gât. S-a tratat cu piramidon expirat și i-au apărut două liniuțe pe termometru. Nici vorbă de doping, întrebați-l pe CTP, terminați cu răutăcizmele.

*P.S. Poate redifuzează cineva declarația lu’ Iuruc de la notar, aia cu U.S. Open.

P.S. 2. Nu zic nimic despre fenomenul natației mondiale (n.r. – David Popovici), n-aș vrea să cobesc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu