Halep, coşmarul Serenei Williams: Francezii scriu ce s-a întâmplat după finala Wimbledon 2019

Halep, coşmarul Serenei Williams: Francezii scriu ce s-a întâmplat după finala Wimbledon 2019

Simona Halep a pierdut 10 din cele 12 partide disputate cu Serena Williams. Inclusiv, anul trecut, în sferturile de la Australian Open, când americanca era departe de forma ei ideală, „Simo“ a „reuşit“ să piardă meciul cu 3-6, 3-6.

Victoriile lui Halep în faţa Serenei, deşi puţine, au fost cu adevărat zdrobitoare! În grupele Turneului Campioanelor din 2014, Simona i-a administrat un 6-0, 6-2. Ulterior însă, Williams şi-a luat revanşa în finală: 6-3, 6-0.

A doua victorie a lui Halep în disputele cu Serena e însă cea cu adevărat memorabilă! Pentru că a venit în finala de la Wimbledon 2019, într-un moment în care americanca alerga, cu disperare, după Grand Slam-ul cu numărul 24 ca să egaleze recordul deţinut de Margaret Court.

Visul Serenei a fost însă spulberat de Halep, care a făcut ceea ce chiar ea l-a catalogat drept „meciul perfect“. Într-o demonstraţie de forţă de 56 de minute, „Simo“ a surclasat-o pe Williams: 6-2, 6-2.

A fost eşecul care a marcat cariera Serenei, chiar dacă, după această partidă, ea a mai jucat o finală de Grand Slam, pierdută de asemenea, la US Open 2019: 3-6, 5-7 cu Bianca Andreescu.

Acum, la trei ani după finala de la Wimbledon 2019, publicaţia franceză „L’Equipe“ a venit cu o relatare din partea lui Marion Bartoli care spune totul despre cât de mult a suferit Serena Williams după înfrângerea de la Londra, în meciul cu Halep.

Ce a povestit Marion Bartoli pentru „L’Equipe“?

*În vestiar, după meci, ea (n.r. – Serena Williams) mi-a spus: Nu vreau să iau trofeul de finalistă, mi-e dor de trofeul campioanei, dacă vrei, ţi-l dau ţie (râde). Ne-am distrat copios, însă cel mai trist lucru e că nu glumea, chiar a lăsat trofeul acolo.

*Doamna responsabilă cu organizarea turneului de la Wimbledon era palidă când a văzut asta. Sunt jucătoare care şi-ar ucide tatăl şi mama ca să vadă acel trofeu, iar Serena l-a lăsat acolo ca pe o tavă oarecare, în care pui prăjituri şi aperitiv.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean