Halep divorțează: Toni Iuruc a confirmat informația. „Avocații se ocupă de tot“

Halep divorțează: Toni Iuruc a confirmat informația. „Avocații se ocupă de tot“

Ceea ce a început ca un zvon de necrezut, publicat de site-ul prosport.ro , s-a confirmat, după câteva ore, în mod oficial: Halep divorțează de Toni Iuruc! Iar asta într-un moment în care apropiații celor doi se pregăteau de nunta programată pe 13 noiembrie.

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep. FOTO: Facebook

După o prima reacție scurtă, în care a negat divorțul pentru „Fanatik“ , Toni Iuruc a revenit, în dialog cu același site, și a confirmat că relația sa cu Simona Halep s-a încheiat, în mod oficial.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!“, a spus Toni Iuruc pentru „Fanatik“.

De precizat că Simona Halep și Toni Iuruc au fost împreună, la New York, unde constănțeanca a fost eliminată, în turul I de la US Open 2022.

Simona Halep s-a căsătorit în septembrie 2021 cu Apostol Gabriel (Toni) Iuruc. După cununia civilă, cuplul a petrecut alături de 300 de invitaţi în clubul Fratelli din Mamaia. Simona s-a logodit cu milionarul machedon cu trei luni înainte de cununia civilă, după o relație de doi ani. Toni şi Simona Halep s-au afişat prima dată împreună după finala câştigată sportiva din Constanţa la Wimbledon, în 2019.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria