Halep, mesajul care poate confirma revenirea: Simona, postare optimistă pe Instagram FOTO

Halep, mesajul care poate confirma revenirea: Simona, postare optimistă pe Instagram FOTO

Simona Halep a ratat, integral, prima parte a sezonului de hard, având deja peste 7 luni de inactivitate, după suspendarea provizorie pe care a primit-o pentru consum de Roxadustat. În acest moment, avem doar speculații în privința deznodământului, însă Adevărul a prezentat aici un caz aproape identic din care, din păcate, putem trage o concluzie sumbră.

O variantă mult mai optimistă ar fi, în schimb, cea înaintată de site-ul tennisuptodate.com despre care Adevărul a scris, astăzi, aici. Și din care reiese că revenirea în circuitul feminin se apropie pentru Halep. Dacă va fi așa sau nu, rămâne de văzut. Cert e că ultima postare a Simonei de pe Instagram a fost una optimistă în care constănțeanca de 31 de ani l-a citat pe Charlie Chaplin: „O să realizezi că viața merită trăită dacă zâmbești“.

Postarea lui Halep e însoțită de o fotografie în care aceasta chiar zâmbește, semn că, în ciuda problemelor din ultima perioadă, românca și-a păstrat optimismul în privința viitorului.

Halep jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...