Halep – Mouratoglou, ipoteză șocantă lansată de Ovidiu Ioanițoaia: Informație obținută din anturajul Simonei

Halep – Mouratoglou, ipoteză șocantă lansată de Ovidiu Ioanițoaia: Informație obținută din anturajul Simonei

Nu doar jurnaliștii străini au semnat, în ultimele zile, texte controversate pentru a analiza cazul Halep. Și în ediția de luni a „Gazetei Sporurilor“ avem un editorial în care directorul publicației, Ovidiu Ioanițoaia, a lansat o ipoteză șocantă privind relația Halep – Mouratoglou.

Patrick Mouratoglou

De precizat că reputatul jurnalist, un nume de referință în presa românească, se ferește, de obicei, de astfel de subiecte, având un stil sobru în editorialele sale. Iată însă ce a scris acum Ovidiu Ioanițoaia: „Îmi închipui că ați auzit și dumneavoastră zvonul, cine nu l-a auzit?!, conform căruia nevasta lui Mouratoglou, geloasă și alertată că între soțul său și domnișoara Halep, de-acum divorțată, ar fi mai mult decât o relație profesională, i-ar fi strecurat Simonei în mâncare ceva care s-o compromită. Personal, exclud varianta. Slobodă pretutindeni, gura lumii vorbește vrute și nevrute. Pe de altă parte însă, colaborarea cu Mouratoglou, antrenor și antreprenor cu aere de guru, nu i-a priit Simonei. Cunoscătorii, cei din anturaj, apreciază că s-a întâmplat așa din pricină că francezul nu s-a mulțumit s-o pregătească și s-o îndrume pe constănțeancă, el urmărind, și izbutind, mai mult decât atât. Mult mai mult“.

Pasajul de mai sus vine după ce, săptămâna trecută, Adevărul a amintit de o declarație dată de Halep, în august 2022, în care „Simo“, ca o puștoaică amețită, nicidecum ca o femeie matură, se lăuda cum s-a lăsat complet pe mâna lui Mouratoglou. Ceea ce, din păcate, s-a dovedit a fi o greșeală care i-a ruinat acum cariera.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO 17 septembrie, ziua în care a murit inegalabilul Dem Rădulescu. Care au fost ultimele sale cuvinte

2 Virginia Ruzici, dată afară de Simona Halep la ideea lui Mouratoglou

3 Șofer prins drogat în Capitală. În mașină se aflau copilul său și soția însărcinată. „Am consumat acum o săptămână”

4 „O impostoare, un nimeni, o jucătoare de duzină, o arogantă” / Simona Halep, demolată de Banciu

5 „Va fi aranjată o înmormântare onorabilă” / Cine sunt posibilii succesori ai liderului cecen Ramzan Kadîrov